Serdar Sarıdağ

Serdar Sarıdağ

serdar.saridag@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

1461 Trabzon-Beşiktaş maçından bir gün önce oynanan Trabzonspor-Adanaspor karşılaşmasıyla başlamak daha doğru olur. Avni Aker Stadı’nda oynanan o maçta, tribünler dün gece olduğu kadar dolu değildi.

1461 Trabzon-Beşiktaş maçının detayına girmenin anlamı yok... Skor kısır olsa da pozisyon çoktu. Ama dün geceki seyirci üstünlüğünü ben, Beşiktaş’ın ilk yarıda oynadığı göze hoş gelen futbola bağlıyorum. Şenol Güneş çok doğru söylüyor. Bu ülkede artık bir futbol kültürü oluşturulmalı. İyi oynarsan, senin maçına herkes ilgi gösterir. 60’lı yılların futbolu oynanmaya devam ederse, taraftar mecburen iyi futbol oynayan takımı seyretmek ister.

Haberin Devamı

1461 Trabzonlu futbolcuları yürekten kutlarım. Bizlere Süper Lig’deki birçok takımın önümüze koyamadığı bir futbol izlettiler. Tribün atmosferiyle, sahadaki pozitif futboluyla ve iki teknik adamın taktik varyasyonlarıyla, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan en zevkli grup maçlarından birine şahit olduk Trabzon’da. Beşiktaş’ta dikkat çeken en önemli nokta ise Necip’in stoperde oynaması oldu. Bu bölge için alternatiflerden biri ama umarım Şenol hoca, ligde bu tercihe mecbur kalmaz.