Serdar Sarıdağ

Serdar Sarıdağ

serdar.saridag@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Önce maçın hikayesine değinip, sonra başlığın içine gizlenmiş, soru işaretini ortaya çıkarırız. Kupadaki oynanan ilk maçta 9-0 biten Manisa maçı, Negredo için neyse, dünkü maç da Oğuzhan için oydu. Manisa maçında dört gol atan Negredo, o günden sonra özgüvenden tutun, takımın bir parçası olmaya kadar, önemli virajları geride bıraktı. Oğuzhan ise dün yaptığı asistler, verdiği ara paslarla, Mario Gomez döneminin Oğuzhan’ından enstantaneler sundu. Her ne kadar eksik kadro olsa da her ne kadar açık futbol oynamış olsa da, Osmanlıspor karşısında bu varyasyonları yapan Oğuzhan, ligin ikinci yarısında çok daha farklı bir oyun kimliğiyle geri dönüş yapabilir.

Haberin Devamı

Demir Grup Sivasspor maçında Quaresma’yı şikayet eden Negredo ise deyim yerindeyse tam da istediği pasları aldı. Aslında Beşiktaş, Mario Gomez dönemindeki pas oyununa dönebilirse, Negredo da onun gibi milli takımına dönüş yapabilir.

Milli takım demişken, Dünya Kupası’nda, Portekiz formasını giymesi beklenen Pepe, Ziraat Türkiye Kupası’nı anlamlandıran en önemli isimlerden biri oldu. Yılbaşı tatilini ülkesinde geçirmek yerine, sevdiklerini buraya getiren Pepe’nin profesyonelliği, ülkemizin genç yerlileri için ders niteliğindeydi. Gidenleri suçlamak için söylemiyorum lakin o da Adriano, Talisca, Lens, Fabri ve Medel gibi ülkesine gitmek istese, kim hayır diyebilirdi ki?.. Bi vesileyle Şenol Güneş’e yardımcı arayanlara duyurulur: Pepe, Şenol Hoca’nın yeni Tamer Tuna’sıdır.