Kasımpaşa Sergen Yalçın bombası! Süper Lig ekibi ile görüşecek

Sergen Yalçın bombası! Süper Lig ekibi ile görüşecek

23.03.2023 - 19:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta yaşadığı şampiyonluk sonrası geçtiğimiz sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve siyah-beyazlılara veda eden Sergen Yalçın uzun süredir takım çalıştırmıyordu. Tecrübeli teknik direktörün, Süper Lig ekibi ile görüşeceği iddia edildi.

Sergen Yalçın bombası Süper Lig ekibi ile görüşecek

Süper Lig devi Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon görevine son verilmesinin ardından herhangi bir takıma henüz imza atmayan Sergen Yalçın'la ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 9 Aralık 2021'den bu yana boşta olan Sergen Yalçın'ın Süper Lig ekibiyle görüşmelerde bulunacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Beşiktaş altyapısında yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerine Gaziantepspor'da başladı. 50 yaşındaki teknik direktör daha sonra Sivasspor'u çalıştırdı. Gaziantepspor ile yeniden anlaşan Sergen Yalçın'ın macerası 3 maç sürdü. Bir süre dinlenen Sergen Yalçın daha sonra sırasıyla Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş'ta teknik direktör olarak görev yaptı.

Sergen Yalçın bombası Süper Lig ekibi ile görüşecek

Beşiktaş'ta 2020-2021 sezonunda görev alan Sergen Yalçın, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşadı. 2021-2022 sezonunda istenen sonuçların gelmemesinin ardından 50 yaşındaki teknik direktör, Beşiktaş'tan ayrıldı.

"TEKLİFLER GELDİ AMA KABUL ETMEDİM"

Siyah-beyazlılardan ayrıldıktan sonra kendisine teklifler geldiğini belirten Sergen Yalçın, geçtiğimiz yıl kasım ayında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ayrıldıktan sonra bazı teklifler geldi. Ben kabul etmedim. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra üç büyük kulüpten teklif gelmedi. Dominik'e gittim Survivor'a Acun'la birlikte biraz kafamı dağıttım."

Haberin Devamı

Sergen Yalçın bombası Süper Lig ekibi ile görüşecek

KASIMPAŞA'NIN GÜNDEMİNDE

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Selçuk İnan ile yollarını ayıran Kasımpaşa'da teknik direktör adayları netleşmeye başladı. Lacivert-beyazlıların Ömer Erdoğan, Sergen Yalçın ve İlhan Palut'u gündemine aldığı ifade edildi.

Kasımpaşa'nın 3 teknik direktörle de görüşmelerde bulunacağı kaydedildi. İstanbul ekibinin görüşmelerin ardından son kararını vereceği vurgulandı.

Sergen Yalçın bombası Süper Lig ekibi ile görüşecek

3 TEKNİK DİREKTÖR GÖNDERİLDİ

Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da bu sezon 3 teknik direktörle yollar ayrıldı. Lacivert-beyazlılarda sezona başlayan Sami Uğurlu ile kısa süre içerisinde vedalaşıldı. İstanbul ekibinde göreve gelen Şenol Can'ın macerası 13 maç sürdü. Şenol Can'la yollarını ayıran Kasımpaşa, Selçuk İnan ile anlaşma sağladı.

Lacivert-beyazlılar kısa süre önce Selçuk İnan'la da vedalaşma kararı aldı.