Trabzonspor Sergen Yalçın, Trabzonspor'dan 4 milyon euro istedi

Sergen Yalçın, Trabzonspor'dan 4 milyon euro istedi

08.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknik adam arayışlarında olan Trabzonspor’un Sergen Yalçın’ı düşünüyordu. Ancak Beşiktaş’ı daha önce şampiyon yapan teknik adamın, yardımcılarıyla birlikte 4 milyon euro talep ettiği, bu nedenle işin zora girdiği ifade edildi.

Sergen Yalçın, Trabzonspordan 4 milyon euro istedi

Trabzonspor, Abdullah Avcı ve Orhan Ak’ın ayrılığının ardından teknik adam arayışına girdi ancak büyük rakamlarla karşı karşıya geldi. Bordo-mavililerin favorisi olarak gösterilen Sergen Yalçın’ın, Beşiktaş’ın başında şampiyonluğunun bulunması, Karadeniz ekibi için önemli bir artı olarak kabul edilmişti. Ancak Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetiminin karşısına ummadıkları bir fatura çıktı.

Haberin Devamı

Yalçın’ın, bordo-mavililerden, ekibiyle birlikte 4 milyon euro istediği öğrenildi. Garanti ücret ve bonuslarla birlikte bu rakama çıkan Sergen Hoca’nın bu talebi, oldukça yüksek bulundu.

DERELİOĞLU'NA EMANET

2020-2021 sezonunda Eddie Newton’un ayrılmasından sonra Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynanan Alanyaspor maçına takımı, Futbolcu İzleme Komitesi Koordinatörü İhsan Derelioğlu hazırlamış ve bordo-mavililer sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmış. Bu karşılaşma sonrası Derelioğlu, takımı Abdullah Avcı’ya teslim etmişti.

Derelioğlu, bugünkü Kasımpaşa maçında da takımın başında sahaya çıkacak, puan almaya çalışacak.

YARA SARMAK İSTİYORLAR

Ligde şampiyonluk şansını kaçıran, kupada da hafta içinde Ankaragücü’ne mağlup olarak elenen Trabzonspor, Kasımpaşa maçıyla yara sarmak istiyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak müsabakayı Burak Şeker yönetecek.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un deplasman kafilesinde, sakatlığı süren Trezeguet, tedavisi devam eden Dorukhan Toköz ile Serkan Asan, genç oyunculardan Hakan Aydın, Taha Altıkardeş, Emirhan Zaman ve kadro dışı kalan Süleyman Cebeci yer almadı.

Yazarlar