Beşiktaş Sergen Yalçın yıldız ismi Beşiktaş'a istemedi şimdi devler peşinden koşuyor!

Sergen Yalçın yıldız ismi Beşiktaş'a istemedi şimdi devler peşinden koşuyor!

12.04.2022 - 16:06 | Son Güncellenme:

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş teknik direktörü olduğu dönemde Süper Lig'in flaş ismini veto ettiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Sergen Yalçın yıldız ismi Beşiktaşa istemedi şimdi devler peşinden koşuyor

Beşiktaş'la geçtiğimiz sezon çifte kupa zaferi yaşayan Sergen Yalçın, bu sezona da iddialı bir giriş yapmıştı. Yalçın yönetimidneki Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde büyük hayal kırıklığı yaşamış ve yollar ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın'ın ardından göreve Önder Karaveli getirilmiş fakat işler yine yolunda gitmedi. Karaveli'nin yerine Fransız teknik adam Valerien Ismael getirildi. Ismael yönetiminde Siyah Beyazlılar çıkış yakaladı.

Transfer döneminde en az 6-7 transfer yapması beklenen Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın Süper Lig devlerini peşinden koşturan yıldız ismi veto ettiği ortaya çıktı.

YALÇIN'DAN ABDÜLKERİM BARDAKÇI'YA VETO

Ajansspor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş'ın listesinde olan ancak yüksek bonservisi nedeniyle transferi zor gözüken Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı'nın Beşiktaş'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Bardakçı ile Sergen Yalçın döneminde yönetici Erdal Torunoğulları ‘nın söz kestiği ancak o dönem Yalçın ‘ın oyuncuyu istememesi üzerine transferin rafa kalktığı öğrenildi. Bu gelişmeden sonra Abdülkerim de kulübüyle olan sözleşmesini uzattı.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın yıldız ismi Beşiktaşa istemedi şimdi devler peşinden koşuyor

ABDÜLKERİM BARDAKÇI'NIN KONYASPOR PERFORMANSI

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, bu sezon forma giydiği 28 maçta 4 gol ve 4 asist kaydetti.

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Öte yandan Süper Lig'de ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gösterilen kötü performansın ardından istifa eden Sergen Yalçın, siyah beyazlı ekip ile geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası zaferleri yaşamıştı.

Siyah beyazlı ekiple 82 resmi maça çıkan Sergen Yalçın, 46 galibiyet 13 beraberlik ve 23 mağlubiyet aldı.