Futbol Sergio Agüero'dan Erling Haaland'a Guardiola uyarısı!

Sergio Agüero'dan Erling Haaland'a Guardiola uyarısı!

19.07.2022 - 14:21 | Son Güncellenme:

Manchester City'nin efsane golcüsü Sergio Agüero yeni transfer Erling Haaland ile ilgili açıklama yaptı. Futbolu bırakan Arjantinli golcü, yeni transfere Pep Guardiola uyarısında bulundu.

Sergio Agüerodan Erling Haalanda Guardiola uyarısı

Manchester City'nin efsane golcüsü Sergio Agüero, kulübün yeni transferi Erling Haaland için uyarılarda bulundu. Arjantinli yıldız, Norveçli golcünün İngiliz futboluna ve Guardiola'nın tarzına uyum sağlaması için zamana ihtiyacı olacağına inanıyor.

Haberin Devamı

Real Madrid, PSG, Bayern Münih ve Barcelona gibi Avrupa devlerinin peşinde koştuğu Erling Haaland, Premier Lig ekibi Manchester City'le yeni sezonuna hazırlanıyor.

Kalp ritminde yaşadığı problem nedeniyle futbol hayatını beklenenden çok daha erken noktalayan Manchester City efsanesi Sergio Agüero, Norveçli golcü Haaland hakkında temkinli sözler söyledi.

Goal’e verdiği demeçte Norveçli golcünün İngiliz futboluna ve Guardiola'nın tarzına uyum sağlaması için zamana ihtiyacı olacağına söyleyen Agüero, "Haaland'ın benim yaptığım gibi İngiltere'ye ve Pep'in taleplerine uyum sağlaması zaman alacak. Haaland, City için çok önemli bir transfer. Gol atma yeteneğinin kanıtlanmış olduğunu düşünüyorum. Bundesliga'da ve Avrupa'daki istatistikleri bunu doğruluyor. Haaland ayrıca İngiliz futbolunun üstesinden gelebilecek tüm fiziksel özelliklere sahip. Kendisinden istenenleri, yani hedefleri yerine getirme yeteneğine sahip olduğunu düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

Manchester City 21 yaşındaki Erling Haaland'ı 60 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattı.

Norveçli forvet geçtiğimiz sezon Alman ekibi adına çıktığı 30 maçta 29 gol ve 8 asistlik katkı sağladı.