Galatasaray Sergio Ramos'ta büyük kapışma! Galatasaray'ın teklifi belli oldu, Beşiktaş bir adım önde

Sergio Ramos'ta büyük kapışma! Galatasaray'ın teklifi belli oldu, Beşiktaş bir adım önde

19.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile Beşiktaş, Rashica transferinin ardından bu kez ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos için karşı karşıya geldi. Yıldız oyuncunun istediği rakam belli oldu.

Sergio Ramosta büyük kapışma Galatasarayın teklifi belli oldu, Beşiktaş bir adım önde

Milot Rashica transferinde karşı karşıya gelen Galatasaray ile Beşiktaş bu kez dünyaca ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos için kapıştı.

Haberin Devamı

Uzun yıllar Real Madrid’te forma giydikten sonra PSG’ye transfer olan ve kontratı sona eren 37 yaşındaki İspanyol futbolcu için sarı-kırmızılılar şartlarını belirledi. Tecrübeli oyuncunun 7.5 milyon euro garanti ücret ve 2 senelik sözleşmeyi ağır bulan Cim-Bom, Ramos’tan indirim istedi.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

Galatasaray’ın İspanyol yıldız için 4 milyon euro garanti ücret belirlediği ve sözleşme süresiyle ilgili olarak ise 2 yıl yerine 1+1 senelik bir maddenin uygun bulunduğu öğrenildi.

Sergio Ramosta büyük kapışma Galatasarayın teklifi belli oldu, Beşiktaş bir adım önde

ŞENOL GÜNEŞ STOPER İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi Bakü maçı sonrası yaptığı açıklamada "Sayısal bir sıkıntımız var stoperde. Kadroda alternatif olarak Montero vardı. Zaten Montero ve Hasic ile ilgili konuştum. Kalsa da sayısal olarak sıkıntımız olacak. Bunları da açık açık konuştum. Yerli ve yabancı oyuncu almak zorundayız. Stoperde bir eksiğimiz var" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ BİR ADIM ÖNDE

Sarı-kırmızılılar oyuncudan indirim beklerken bu kez devreye Beşiktaş girdi. Siyah-beyazlıların Teknik Direktör Şenol Güneş’in de kadroda görmeyi çok isteği futbolcu için pazarlık masasına oturduğu, transferi bitirmek için şartları zorlandığı ifade edildi. Transferi bitirme konusunda cazip bir teklif ileten Beşiktaş’ın ezeli rakibine oranla bir adım önde olduğu belirtildi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Bonservisi elinde bulunması nedeniyle birçok kulübün de radarında bulunan İspanyol stoperin bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmek istediği, bu nedenle son sözleşmesinden iyi bir para kazanmak istediği dile getirildi.