Galatasaray Sergio Ramos'un Galatasaray'a transferi için tarih verdiler! Mauro Icardi detayı

Sergio Ramos'un Galatasaray'a transferi için tarih verdiler! Mauro Icardi detayı

28.08.2023 - 21:32 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gözler Molde ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, Molde'yi elemesi durumunda transfere ağırlık verecek. Galatasaray'da Ramos transferinin de resmiyet kazanması bekleniyor.

Sergio Ramosun Galatasaraya transferi için tarih verdiler Mauro Icardi detayı

Galatasaray'da tüm gözler Molde ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, RAMS Park'ta ağırlayacağı Molde'yi elediği takdirde Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı garantileyecek. Molde maçı sonrası transfere ağırlık verilecek. Gündemde yer alan isimler için girişimler hızlanacak. Transfere en yakın isim ise Sergio Ramos. İspanyol basını Sergio Ramos'un Galatasaray'a transferi için tarih verdi. Haberde Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken bir detay yer aldı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Molde maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Okan Buruk transfere dair de önemli ifadeler kullandı. Okan Buruk, "Burada gidenler oluyor, gelenler oluyor. Bazen biz gitmesini istemiyoruz. Yunus uzun süre gitmek istediğini belirtti. Mecburen en sonunda izin verdik. Almak istediğimiz oyuncular oluyor. Takımımıza takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Şampiyonlar Ligi’ne gidersek bu önemli bir koz. Şampiyonlar Ligi kozunu kullanmaya çalışacağız. Teknik adam elindeki oyunculardan daha iyi oyuncular ister. En iyisini almak istiyoruz. Bazen bu anlamda zorlanıyorsunuz. Alamama riski de var, çok iyi oyuncu alma şansı da var. Direkt Galatasaray’a katkı sağlayacak, Şampiyonlar Ligi’ne girersek önemli katkı sağlayacak oyuncular istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Sergio Ramosun Galatasaraya transferi için tarih verdiler Mauro Icardi detayı

RAMOS: GALATASARAY İYİ BİR TAKIM KURDU

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Dindar, Ramos'un Galatasaray ile ilgili övgü dolu sözler kullandığını belirterek "Ramos-Galatasaray ilişkisi bir ay önce imkansız denilen, gerçekçi bulunmayan bir süreçteydi çünkü rakamlar çok yüksekti. Ama süreç Galatasaray'ın ödeyebileceği noktalara kadar geldi. 12 milyon eurolardan 5 milyon euro seviyelerine indi. Galatasaray bu transferi büyük ihtimal Şampiyonlar Ligi vizesi alınca açıklayacak. Ramos, 'Galatasaray gruplara kalsın buna göre cevabımı vereceğim' demişti. 'Olumlu bakıyorum, etkilendim, Galatasaray çok iyi bir takım kurdu' dedi." ifadelerini kullandı.

Sergio Ramosun Galatasaraya transferi için tarih verdiler Mauro Icardi detayı

MOLDE MAÇI SONRASI AÇIKLANABİLİR

Galatasaray'ın Molde'yi elemesi durumunda Sergio Ramos transferi resmiyet kazanabilir. Sarı-kırmızılıların dünyaca ünlü savunmacı ile prensip anlaşmasına vardığı ve Molde maçının sonucunu beklemeye geçtiği ifade edildi. Galatasaray'ın açıklayacağı ilk transferin Sergio Ramos olması bekleniyor. İspanyol basını da Galatasaray'ın Çarşamba günü Ramos'u resmen açıklayabileceğini iddia etti.

"ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIKLANABİLİR"

İspanyol basını Galatasaray'ın Ramos'a ilgisini manşetlere taşımaya devam ediyor. Son olarak Todofichajes'te yer alan habere göre Galatasaray, Molde'yi elemesi durumunda Çarşamba günü Ramos transferine resmiyet kavuşturacak. Haberde "Galatasaray Salı günü Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 3-2 önde olduğu Molde'yi yenerse, İstanbul ekibi Sergio Ramos transferini resmiyete dökecek. Galatasaray, Molde'yi elemesi durumunda Çarşamba günü Ramos'u açıklayabilir" denildi.

Haberin Devamı

Haberde ayrıca Ramos'un Mauro Icardi'den daha fazla maaş alacağı iddiasına yer verilirken "Ramos, PSG'de ardından yeni bir takımın savunmasına liderlik etmek üzere... Ramos ile 2024 yılına kadar sözleşme imzalanacak ve 1 yıllık uzatma opsiyonu olacak. Ramos, Mauro Icardi'den daha fazla ücret kazanacak. Ramos'un 10 milyon euro kazanması bekleniyor." ifadelerine yer verildi.

Sergio Ramosun Galatasaraya transferi için tarih verdiler Mauro Icardi detayı

ARABİSTAN'DAN SÜRPRİZ İDDİA: AL ITTIHAD İLE ANLAŞMA YAKIN

İspanyol basını Galatasaray'ın Ramos transferinde sona yaklaştığını öne sürse de Suudi Arabistan medyası Karim Benzema, Kante ve Fabinho gibi önemli yıldızların formasını giydiği Al Ittihad'ın İspanyol yıldız ile anlaşma aşamasına olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

İspanya'dan AS'ın Al Kass'tan derlediği habere göre Sergio Ramos için son günlerde artan bir seçenek var. Bu takım Al Ittihad... Haberde ayrıca Galatasaray'ın İngiltere'den üst düzey bir savunmacıyla anlaşmak üzere olduğuna da vurgu yapıldı. Haberin detayında "Suudi Arabistan ve özellikle de Al Ittihad kesinlikle Ramos'un peşinde. Al Kass'ta yer alan habere göre Suudiler bu maaşı (6 milyon euro) ve hatta daha fazlasını teklif ediyor ve sözleşme yılı konusunda da daha cömertler. Ramos üç yıllık sözleşme imzalamak istese de Suudiler iki yıllık sözleşme öneriyor. Her halükarda Suudiler onun olası gelişini bekliyor." denildi.

Sergio Ramosun Galatasaraya transferi için tarih verdiler Mauro Icardi detayı