Fenerbahçe Serhat Akın: Kadıköy’de büyü var, kafayı yiyeceğim

Serhat Akın: Kadıköy’de büyü var, kafayı yiyeceğim

28.07.2022 - 11:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Devler Ligi 2. ön eleme turu maçında Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olarak veda etti. Eski sarı-lacivertli eski futbolcu Serhat Akın'ın isyanı dikkat çekti.

Serhat Akın: Kadıköy’de büyü var, kafayı yiyeceğim

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında sahasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibiyle karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadeleyi Kiev 2-1 kazandı. Eski sarı-lacivertli eski futbolcu Serhat Akın'ın isyanı dikkat çekti.

Haberin Devamı

PENALTI KAÇTI
İtalyan hakem Massimiliano Irrati'nin yönettiği karşılaşmada Ukrayna ekibine galibiyeti getiren golleri 57. dakikada Vitaly Buyalsky ile 114. dakikada Karavaev attı. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 89. dakikada Szalai kaydetti. Temsilcimiz 70. dakikada Enner Valencia ile bir de penaltı vuruşundan faydalanamadı. Ayrıca İsmail Yüksek, 53. dakikada kırmızı kart gördü.

YENİ TRANSFERLER YEDEK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, yeni transferlerden 3 ismi yedek soyundurdu. Portekizli çalıştırıcı, Willian Arao ve Joshua King'i 11'de oynatırken, Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u tıpkı ilk maçtaki gibi yedek oturttu.

VALENCİA'YA TEPKİ
Fenerbahçe'de penaltıyı kaçıran Enner Valencia tribünlerin tepkisini çekti. Sarı-lacivertli taraftarlar, 77'nci dakikada yapılan değişiklik sırasında Ekvadorlu futbolcuyu ıslıkladı. Enner Valencia'nın oldukça üzgün olduğu görüldü.

Haberin Devamı

LUCESCU'NUN SERİSİ DEVAM ETTİ
Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun Türk takımlarına karşı yakaladığı seri devam etti. Rumen teknik adam, kariyeri boyunca Avrupa kupalarında Türk takımlarına karşı 10 maça çıktı. Mircea Lucescu'nun öğrencileri bu müsabakalarda Türk takımlarına mağlup olmadı.

Opta'nın verilerine göre; Avrupa kupalarındaki son altı maçını kazanamayan Fenerbahçe (2B 4M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Şubat 2010-Ağustos 2012 (7 maç) arasındaki dönemde yaşadı.

YENİ ROTA UEFA AVRUPA LİGİ
Bu sonucun ardından temsilcimiz Şampiyonlar Ligi defterini kapattı. Sarı-lacivertliler, yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndan devam edecek. Temsilcimiz Avrupa Ligi'nde Çekya temsilcisi Slovacko ile kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe Slovacko ile ilk maçı 4 Ağustos'ta evinde oynayacak. 11 Ağustos'ta ise sarı-lacivertliler Uherské Hradiste'de mücadele verecek.

SERHAT AKIN İSYAN ETTİ
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, Devler Ligi'ne veda edilmesinin ardından sosyal medyadan isyan etti.

Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki futbolunu, “Bu Fenerbahçe bu sene çok can yakar” diyerek yorumlayan Serhat Akın, soyunma odasına golsüz eşitlikle gidilmesinin ardından, “İlk yarının hakkı bu skor değildi bence…” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ukrayna temsilcisinin ilk golünden sonra adeta isyan eden Serhat Akın, “Kadıköy’de büyü var bunun başka açıklaması yok bu nasıl maç kafayı yiyeceğim!” paylaşımını yaptı.

Yazarlar