İtalya Serie A Torino'da Sportif Direktör ve Teknik Adam birbirine girdi! 'Bıktım senden'

Torino'da Sportif Direktör ve Teknik Adam birbirine girdi! 'Bıktım senden'

28.07.2022 - 09:38 | Son Güncellenme:

Futbol dünyasını sarsan gelişme İtalyan ekibi Torino'da yaşandı. Teknik Direktör Ivan Juric ve Sportif Direktör Davide Vagnati birbirine girerken skandal görüntülere yansıdı.

Torinoda Sportif Direktör ve Teknik Adam birbirine girdi Bıktım senden

İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden Torino'da skandal bir olay yaşandı. Torino Teknik Direktörü Ivan Juric, kampı ziyaret eden Sportif Direktör Davide Vagnati ile geciken transferler nedeniyle kavga etti. Öte yandan İtalyan kulübünün transfer listesinde Fenerbahçeli isim de bulunuyor.

Haberin Devamı

TORINO'NUN HEDEFİ ZAJC
Sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sloven orta saha konusunda Torino ile anlaşma sağlandığı belirtiliyor. Fenerbahçe'nin Miha Zajc için gelen 8 milyon Euro'luk transfer teklifini kabul ettiği kaydedilmişti

Torino'nun Fenerbahçe'nin sunduğu şartları kabul etmesi halinde transferin resmiyete kavuşacağı belirtildi.

Sarı-lacivertlilere 3 milyon 500 bin Euro karşılığında imza atan tecrübeli futbolcunun en parlak dönemini geçtiğimiz sezon geçirdiği aktarıldı.

Zajc ile Torino'nun yanı sıra Fiorentina, Bologna ve Cagliari'nin de ilgileniyor.

Torinoda Sportif Direktör ve Teknik Adam birbirine girdi Bıktım senden

 

KAMPTA SKANDAL
Juric, kampı ziyaret eden Sportif Direktör Davide Vagnati kavga etti. İkiliyi kulüp menajeri Marco Pellegri ayırmaya çalıştı. Gerginliğinin sebebinin ise Juric'in istediği transferlerin yapılmakta geç kalınması gösterildi.

Haberin Devamı

"SENDEN BIKTIM, SAYGI DUY"
O diyaloglar esnasında Sportif Direktör Vagnati'nin "Kadroyu ben yaparım. Sen sadece sana verdiğim takıma koçluk yap, anladın mı? Senden bıktım, saygı göstermelisin!" sözlerine Juric "Babayı yaparsın, sen anca b... yaparsın" cevabını verdi.

İNTERNETE SIZDIRILDI
Videonun oyuncuların bulunduğu otel odasından çekildiği düşünülüyor. İddialara göre bir oyuncu veya personel videoyu çekip internete sızdırdı.

İtalya Serie A, 3 hafta sonra start verecek. Torio geçen sezonu 10. sırada tamamlamıştı.

TORİNO'NUN GOLCÜSÜNE F.BAHÇE TALİP OLMUŞTU
Torino ile mukavelesini uzatmayan ve 1 Temmuz itibarıyla boşa çıkan Andrea Belotti için adı geçen kulüplerden biri Fenerbahçe'ydi. Oyuncunun 7 milyon euro ücret ve 10 milyon euro imza parası istediği belirtilmişti. Belotti, üst lig seviyesinde 293 maçı çıktı, 119 gol attı.

TRABZONSPOR'U 3-0 YENDİ
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor , hazırlık maçında İtalya Serie A ekiplerinden Torino ile karşılaşmıştı. Torino mücadeleyi 3-0 kazanmıştı.

İtalyan ekibi Torino'nun 3-0'lık galibiyetiyle sona eren karşılaşmada goller 20 ve 22. dakikalarda Radonjic, 54. dakikada ise Seck kaydetti.

İlk kamp dönemini Slovenya'da geçiren ve burada oynadığı hazırlık maçında MTK Budapeşte'yi 2-1 mağlup edip, Slovacko ile 2-2 berabere kalan Karadeniz ekibi, bir diğer Çizme ekibi Empoli'ye 1-0 kaybetti.

Haberin Devamı