İtalya Serie A Serie A'nın 'elmas'ı Kenan Yıldız! İnanılmaz, tam 30 katı

Serie A'nın 'elmas'ı Kenan Yıldız! İnanılmaz, tam 30 katı

13.03.2024 - 13:15 | Son Güncellenme:

Serie A'da futbolcuların piyasa değeri güncellendi. A Milli Takım'ın EURO 2024'te çok şeyler beklediği Kenan Yıldız, büyük bir sıçrama yaparak en fazla kıymetlenen oyuncu oldu.

Serie Anın elması Kenan Yıldız İnanılmaz, tam 30 katı

Transfermarkt, İtalya Serie A'da futbolcuların piyasa değerini güncelledi. Juventus forması giyen Kenan Yıldız'ın haziranda 1 milyon euro olan piyasa değeri, aralık ayında 10 milyon euroya yükseltilmişti. Bir kez daha piyasa değerini artıran milli futbolcu, 9 ayda 30 kat değer kazandı. Kenan Yıldız'ın güncel piyasa değeri 30 milyon euro oldu. Milli futbolcu, 20 milyon euroluk değer artışıyla Serie A'nın bu güncellemesinde en fazla değer kazanan futbolcu oldu.

Haberin Devamı

Serie Anın elması Kenan Yıldız İnanılmaz, tam 30 katı

HAKAN'DAN SONRA EN DEĞERLİ TÜRK FUTBOLCU

Kenan Yıldız ayrıca şimdiye kadar yapılan piyasa değeri güncellemeleri göz önüne alındığında Hakan Çalhanoğlu'ndan sonraki en değerli Türk futbolcu oldu. 18 yaşındaki Kenan Yıldız ayrıca bu değeriyle 18 yaş ve altı futbolcular arasında ilk 10'a girdi.

20 MAÇTA 3 KEZ AĞLARI SALLADI

Kenan Yıldız bu sezon Juventus formasıyla 20 maçta süre aldı. Genç yıldız bu karşılaşmalarda 3 gollük performans gösterdi. Öte yandan Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun 40 milyon euro ile Roma forması giyen Zeki Çelik'in ise 6 milyon euroluk piyasa değeri sabit kaldı.

Serie Anın elması Kenan Yıldız İnanılmaz, tam 30 katı

 

 

 

 

 

 

Yazarlar