Süper Lig Servet Çetin, Süper Lig'e geri dönüyor! İlk açıklama geldi

Servet Çetin, Süper Lig'e geri dönüyor! İlk açıklama geldi

25.06.2023 - 12:02 | Son Güncellenme:

Ocak 2017'den beri Rıza Çalımbay'ın yardımcılığını yapan eski Milli futbolcu Servet Çetin'in Süper Lig ekibinin başına geçeceği iddiaları gündeme gelmişti. Genç teknik adam, iddialar sonrası açıklamalarda bulundu.

Servet Çetin, Süper Lige geri dönüyor İlk açıklama geldi

Kartalspor, Göztepe, Denizlispor, Fenerbahçe, Sivasspor, Galatasaray, Eskişehirspor ve Mersin İdman Yurdu formaları giyen, Servet Çetin futbolculuk kariyeri sonrası antrenör olmuştu ve son olarak Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın yardımcılığını yapıyordu.

Haberin Devamı

YENİ BİR YOLCULUK

Ocak 2017'de Rıza Çalımbay'ın ekibine giren, tecrübeli ismin Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor'da yardımcılığını yapan Çetin'in geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

RIZA ÇALIMBAY'IN EKİBİNDEN AYRILDI

Türk futbolunun iz bırakan isimleri arasında yer alan Servet Çetin, geçtiğimiz gübnlerde Rıza Çalımbay'ın ekibinden ayrıldığını ve yoluna teknik direktör olarak devam edeceğini açıklamıştı.

Servet Çetin, Süper Lige geri dönüyor İlk açıklama geldi

SERVET ÇETİN İDDİALARI 

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Rıza Çalımbay sonrası, Servet Çetin'i getirmeye karar verdiği ve genç teknik adamın kısa süre içinde açıklanmasınıun beklendiği iddia edilmişti. 

İLK AÇIKLAMA GELDİ

İddialar sonrası Servet Çetin Skorer'e konuştu. Sivasspor'la görüşme gerçekleştirdiklerini doğrulayan genç teknik adam, henüz görüşmelerin bir netlik kazanmadığını dile getirdi. 

Haberin Devamı