Galatasaray Sevilla Sportif Direktörü Monchi'den flaş Marcao açıklaması!

Sevilla Sportif Direktörü Monchi'den flaş Marcao açıklaması!

04.07.2022 - 18:39 | Son Güncellenme:

Zenit ve Sevilla'nın renklerine bağlamak için uğraş verdiği Galatasaray'ın Brezilyalı stoperiyle ilgili La Liga devinden flaş açıklama geldi. Ünlü sportif direktör Monchi, Marcao ile ilgilendiklerini doğrularken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sevilla Sportif Direktörü Monchiden flaş Marcao açıklaması

Galatasaray'da geleceği en çok merak edilen futbolcu Marcao... Geçen sezon özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde savunmada sergilediği performansla devlerin radarına giren Brezilyalı stoperi La Liga devi Sevilla'nın yanı sıra Zenit de istiyor.  

Haberin Devamı

Sevilla Sportif Direktörü Monchiden flaş Marcao açıklaması

OKAN BURUK'TAN MARCAO AÇIKLAMASI
Teknik direktör Okan Buruk, transferi gündemde olan Marcao ile ilgili yaptığı açıklamada "Bizim oyuncumuz. Talipler olacak tabii. Kulübümüz görüşmeleri yapıyor. Anlaşma olmadığı sürece Marcao işine devam edeceğini söyledi. Zaten biz ondan çok memnunuz. Kadromda isterim. Değerini bulursa transfer ihtimali var" dedi.

12 MİLYON EUROLUK TEKLİFE RET
Galatasaray yönetimi, bu transferden olabilecek en yüksek bonservis ücretini elde edebilmek adına, tüm süreci yeniden değerlendirme kararı aldı. Sevilla'nın son olarak Galatasaray'a 12 milyon euro önerdiği, Özbek yönetinin 15 milyon euronun altında bir rakama kesinlikle "Evet" demeyi düşünmediği öğrenildi.

MONCHI'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Haberin Devamı

Sevilla'dan Galatasaray forması giyen Marcao ile ilgili flaş transfer açıklaması geldi. İspanyol ekibinin ünlü sportif direktörü Monchi, katıldığı bir radyo programında, Brezilyalı savunma oyuncusu ile ilgilendiklerini doğruladı.

Sevilla Sportif Direktörü Monchiden flaş Marcao açıklaması

'MARCAO TEK STOPER DEĞİL'

Monchi, açıklamasında, "Marcao, listemizde olan stoperlerden bir tanesi. Ancak, şu anda transfer için düşündüğümüz tek stoper o değil. Ben sürekli farklı alternatifler üzerinde de çalışırım. Farklı filtrelerimizden başarıyla geçti ve transferini düşündüğümüz oyunlar listesine girdi. Sadece agresif bir stoper değil aynı zamanda sol ayaklı. Pasör özellikleri var. Aklımızda belirlediğimiz profile tam olarak uyan bir stoper" ifadelerini kullandı.

5 YIL ANLAŞMA İDDİASI

İspanyol basını, geçtiğimiz günlerde Marcao'nun Sevilla ile 5 yıllık anlaşma sağladığını ve Galatasaray ile transfer için görüşmelerin devam ettiğini öne sürmüştü.