Beşiktaş Canlı yayında transferi müjdesini verdi: İmzayı atıp, kampa gidecek! Bonservis bedelini açıkladı

Canlı yayında transferi müjdesini verdi: İmzayı atıp, kampa gidecek! Bonservis bedelini açıkladı

04.07.2022 - 14:06 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Romain Saiss, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun'a imza attırdı. Emektar oyuncu Atiba'nın sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer'in canlı yayınında siyah-beyazlı takımda yaşanan son gelişmeleri aktardı, transfer müjdesini verdi.

Spor Toto Süper Lig'de şu ana kadar Romain Saiss, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun'a imza attıran, Atiba ile 1 yıl daha sözleşme yenileyen Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de siyah-beyazlı takımda yaşanan gelişmeleri aktardı.

Canlı yayında transferi müjdesini verdi: İmzayı atıp, kampa gidecek Bonservis bedelini açıkladı

İşte Sarıdağ'ın sözleri: 

"Cenk Tosun transferi, Türk pasaportu açısından iyi. Güven Yalçın'la anlaşma olmadı. Cenk Tosun, Güven'in istediği paradan daha az bir rakama imza attı. Cenk kendine güveniyor. Bir sorun yok, kampa katılıyor. 3. Cenk dönemi hayırlı olsun. 

Canlı yayında transferi müjdesini verdi: İmzayı atıp, kampa gidecek Bonservis bedelini açıkladı

WEGHORST'UN BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU 

Beşiktaş yönetimi, Weghorst'un bonservisini almak istiyor. 6.5 milyon euro bonservis ve Şampiyonlar Ligi'ne kalınırsa 1.5 milyon euro bonus gibi bir paket teklif edilecek. 1 sene kiralık oynadıktan sonra geçerli teklif bu. Weghorst, Cenk Tosun'la yan yana oynar. Muleka, Championship'e düştüğü için Burnley'e gitmek istemiyor. Çalışma izni problemi de var. Avusturya kampında Muleka, Cenk ve Weghorst'u yan yana gelirse şaşırmam.

Haberin Devamı

'WEGHORST İMZAYI ATIYOR'

Weghorst bugün imzayı atabilir. Daha sonra Avusturya kampına gidecek. Beşiktaş, Muleka için kiraladıktan sonra 3, 3.5 milyon euro bonservis bedeli vermek istiyor. Toplam maliyeti 4.-4.5 milyon euro civarı olacak gibi. 22 yaşındaki bir oyuncu için yüksek olmadığını düşünüyorum. Muleka transferine en yakın takım Beşiktaş. Kağıt üzerinde iyi transferler gözüküyor. Ama Pjanic ve Batshuayi de kağıt üstünde iyiydi. Ancak olmayınca olmuyor. 

LARIN, BRUGGE'E TRANSFER OLUYOR

Son dakika bilgisi, Larin'in Belçika Ligi'ne transfer oluyor. Club Brugge'le anlaştı. Beşiktaş bir kanat oyuncusu daha transfer edecek. İsmi sır gibi saklanıyor. Alex Teixeira ile yollar ayrıldı. Nkoudou'nun da gitme ihtimali var. Ismael, onun yerine sol ön oyuncusu isteyebilir. Nkoudou 1.5 milyon euro civarında kazanıyor. 

Canlı yayında transferi müjdesini verdi: İmzayı atıp, kampa gidecek Bonservis bedelini açıkladı

RIDVAN YILMAZ'IN DURUMU

Rıdvan Yılmaz'ın takımda kalma ihtimali, teknik direktör Valerien Ismael'i mutlu ediyor. Ufak tefek pürüzler işi tıkanma noktasına getirdi. Eintracht Frankfurt, 'Biz bonservisi taksitle ödeyeceğiz' diyor. Beşiktaş peşin istiyor. Frankfurt, ödeme planıyla ilgili Beşiktaş'ın 'Bu şartları kabul ediyoruz' cevabına henüz yanıt vermedi. Bonservisin peşin ödenmesi için çok uzun süre pazarlık yapıldı.

Haberin Devamı

'HEMEN SÖZLEŞMESİ UZATILMALI' 

Eintracht Frankfurt bu bölge için başka oyuncularla da ilgileniyor. Rıdvan kalırsa, hemen sözleşmesini uzatacaksın. Uzatmazsan bedavaya gider. Sözleşmesini uzatabilirsen, en az Weghorst kadar önemli transfer olur. Şu an için Rıdvan Yılmaz'ın kampa gitmesini bekliyorum. Frankfurt da üçlü oynuyor. Sistemine uyduğu için Rıdvan Yılmaz'ı istiyor. 

Canlı yayında transferi müjdesini verdi: İmzayı atıp, kampa gidecek Bonservis bedelini açıkladı

'EMRECAN'I BEŞİKTAŞ'IN YANISIRA 3 AVRUPA KULÜBÜ İSTİYOR'

Emrecan Uzunhan, 3 Avrupa kulübünün teklifi var. Oyuncu çok iyi. İstanbulspor tok satıcı. Türk takımlarından çok Avrupa takımları takip etti. Zeki Çelik alt ligden Lille'e gitti. Beşiktaş, Emrecan'ı bitirirse yeni sezonda ilk 11'de oynar. Oyuncu 'Ben gelirim' diyor. Beşiktaş, İstanbulspor'la görüşmelerini sürdürüyor. Transfer ihtimali yüzde 50-50. Bu transfer için Beşiktaş'ın karşısında ciddi rakipler var. Beşiktaş, Tyler Boyd'u Emrecan Uzunhan transferi için İstanbulspor'a teklif etti, ama sarı-siyahlı kulüp, oyuncuyu kadrosuna uygun görmüyor. Emrecan için Beşiktaş yarın İstanbulspor Başkanı ile bir görüşme yapacak. 

Haberin Devamı

'EMİRHAN, GEDSON'DAN DAHA FAZLA KONUŞULABİLİR'

Valerien Ismael, Emirhan'ı çok tutuyor. Önümüzdeki sezon çok şans bulmasını bekliyorum. Orta sahada çok görebiliriz. Emirhan, iyi giderse Gedson'dan daha fazla konuşulabilir. Ben çok beğeniyorum. Emirhan ofansif alanda her bölgede oynar. Montero önümüzdeki sezon kiralık gibi teklif gelirse gider. Teknik direktör Ismael, Boyd ve Hasic'le ilgili kararı birinci kamp döneminden sonra verecek.

Canlı yayında transferi müjdesini verdi: İmzayı atıp, kampa gidecek Bonservis bedelini açıkladı

'BEŞİKTAŞ, LARIN İÇİN 17 MİLYON EUROLUK TEKLİFİ GÖRDÜ'

Beşiktaş, Premier Lig'den Larin için zamanında 17 milyon euroluk teklif gördü. Ama zaman kalmamıştı. Beşiktaş onu verse yerine adam koyamazdı. Şampiyon olduğu seneydi. Gönderseydin yerini nasıl dolduracaktın? 

'BEŞİKTAŞ, SERDAR'LA SÖZLEŞME UZATMALI'

Genoa küme düşmeseydi Serdar Saatçı, oraya transfer olmuştu. Beşiktaş yönetimi onunla sözleşme uzatmalı. Serdar'ı uzun vadede Beşiktaş'ı değerlendirmek istiyor. Genoa hala transfer etmek istiyor.  Ersin'le resmi transfer teklifi yok. Ağustos ayı alev alev geçer. Temmuz'un ortasında o iş netleşir. Ersin giderse, Beşiktaş kalede sıkıntı yaşamaz. Önümüzdeki 20 sene Beşiktaş'ın kalesi Türk olur. 

Haberin Devamı

Semih Kılıçsoy son yapılan kuvvet çalışmalarında üst sıralarda yer aldı. Önümüzdeki sezon A takımda görürsem şaşırmam. Avusturya kampına da gidiyor.