Beşiktaş Son dakika: Anderson Talisca sürprizi! Beşiktaş derken sürpriz transfer

Son dakika: Anderson Talisca sürprizi! Beşiktaş derken sürpriz transfer

23.03.2022 - 14:59 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'da forma giyen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın hangi takıma transfer olacağı merak edilirken gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Anderson Talisca'nın yeni adresi netleşiyor. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

Son dakika: Anderson Talisca sürprizi Beşiktaş derken sürpriz transfer

SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Gedson Fernandes'i kadrosuna katarak gelecek sezon iddialı bir kadro kuracağının sinyallerini veren Beşiktaş'ta Anderson Talisca ismi de kounuşlmaya başlandı. 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Beşiktaş formasını giyen ve performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Anderson Talisca, Beşiktaş'tan ayrılarak kariyerine Çin Süper Ligi takımlarından Guangzhou FC'de devam etmişti.

Son dakika: Anderson Talisca sürprizi Beşiktaş derken sürpriz transfer

'MENAJERİ SÖZLEŞME FESHİ İÇİN SUUDİ ARABİSTAN'A ÇAĞRILDI' İDDİASI

Bu sezon başında Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'a transfer olan Anderson Talisca'nın kulübünde mutsuz olduğu ve maddi sorunlar ile uğraşan Al-Nassr'dan ayrılmak istediği iddia edilmişti. Suudi Arabistan basınında yer alan haberlerde Brezilyalı futbolcunun menajerinin Suudi Arabistan'a çağrıldığı ve sözleşme feshi için görüşme yapılacağı aktarılmıştı.

Haberin Devamı

Al-Nassr'dan yıllık 8 milyon Euro kazandığı ifade edilen Anderson Talisca'nın ismi son günlerde Beşiktaş'la anılıyor. Brezilyalı yıldız da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Siyah-Beyazlılara yeşik ışık yakmaya devam ediyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde imzalanan sponsorluk anlaşmasının basın lansmanında Anderson Talisca ile açıklamalarda bulunmuştu.

Son dakika: Anderson Talisca sürprizi Beşiktaş derken sürpriz transfer

AHMET NUR ÇEBİ'DEN TALİSCA AÇIKLAMASI

Ahmet Nur Çebi, " Taraftar birini istiyorsa, siz de onu getirirseniz, ben yapınca beni göklere çıkarıyorlar, benim yerime siz göklere çıkarsınız. Akıllarına bunu sokuyorsunuz, iyi yapıyorsunuz. Onlar da anlıyorlar. Üstüne iyi bir futbolcu da getirirseniz, bundan daha fazlasını istiyorsanız, bu konu taraftar için çok önemli. Talisca da olabilir, daha iyisi de olabilir." diyerek transfere açık kapı bırakmış ve farklı oyuncuların da transfer edilebileceğini belirtmişti.

Son dakika: Anderson Talisca sürprizi Beşiktaş derken sürpriz transfer

TALISCA İÇİN SÜRPRİZ TRANSFER İDDİASI! BEŞİKTAŞ DERKEN...

Beşiktaş'ın transferi için nabız yokladığı Anderson Talisca için İtalyan basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Roma kulübüne yakınlığı ile bilinen Forza Roma adlı site, Jose Mourinho'nun Anderson Talisca'yı transfer etmek istediğini iddia etti. Haberde Talisca'nın Al-Nassr'da lider bir rolde olmasına rağmen mutsuz olduğu ve Avrupa'ya dönmek istediği iddia edildi. Jose Mourinho'nun Talisca ile birlikte diğer transfer hedefleri için de çalışmalara başladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Anderson Talisca ile Roma'nın dışında Beşiktaş ve Fenerbahçe de yakından ilgileniyor. Al-Nassr ile sözleşme feshini görüşen Brezilyalı yıldız bonservisini eline aldığı takdirde fırsat transferi olarak görülüyor. 

Son dakika: Anderson Talisca sürprizi Beşiktaş derken sürpriz transfer

Bu sezon Al-Nassr formasıyla 25 karşılaşmada forma giyen 28 yaşındaki Brezilyalı yıldız 15 gol atıp 2 asist yaparak takımının en önemli isimlerinden biri olmayı başardı. Transfermarkt verilerine göre Anderson Talisca'nın piyasa değeri 11 milyon Euro...