Ankaragücü SON DAKİKA | Ankaragücü'nden TFF'ye Mert Hakan Yandaş başvurusu!

SON DAKİKA | Ankaragücü'nden TFF'ye Mert Hakan Yandaş başvurusu!

29.02.2024 - 12:55 | Son Güncellenme:

MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Mert Hakan Yandaş'ın tribünlere yönelik hareketlerinden dolayı TFF'ye başvuru yapacağını açıkladı.

SON DAKİKA | Ankaragücünden TFFye Mert Hakan Yandaş başvurusu

MKE Ankaragücü, Mert Hakan Yandaş için TFF'ye başvuru yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası maçının ardından Mert Hakan Yandaş'ın tribünlere yönelikl hareketlerinden dolayı TFF'ye başvuru yapılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Ankaragücü'nden yapılan açıklamada "MKE Ankaragücü - Fenerbahçe müsabakası sonrası Fenerbahçe profesyonel futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın tribünlerimize karşı sergilemiş olduğu profesyonellik dışı hareketleri ile ilgili olarak, gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır." denildi.

SON DAKİKA | Ankaragücünden TFFye Mert Hakan Yandaş başvurusu

NE OLMUŞTU?

Maçın bitiş düdüğü sonrası Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş, Ankaragücü'nden Kazımcan Karataş ile kısa süren bir tartışma yaşadı. Öte yandan Mert Hakan'ın tünel giderken bazı taraftarlarla gerginlik yaşadığı görüldü.

ANKARAGÜCÜ, ICARDI İÇİN DE BAŞVURUDA BULUNMUŞTU

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında oynanan Galatasaray maçında sarı-kırmızılıların Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi'nin tribünlere yönelik hareketinden dolayı TFF'ye başvuruda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Ankaragücü'nden yapılan açıklamada "18.02.2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü -Galatasaray A.Ş. müsabakasında, Galatasaray profesyonel futbolcusu Mauro Icardi'nin tribünlerimize doğru yapmış olduğu sportmenlik dışı hareket ile ilgili olarak, gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır." denilmişti.

SON DAKİKA | Ankaragücünden TFFye Mert Hakan Yandaş başvurusu

Yazarlar