İspanya La Liga Arda Güler'den 'beğeni' açıklaması! 'Fenerbahçe taraftarını incitmek istemem'

Arda Güler'den 'beğeni' açıklaması! 'Fenerbahçe taraftarını incitmek istemem'

04.03.2024 - 19:24 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, Galatasaraylı futbolcular Kerem Aktürkoğlu ile Barış Alper Yılmaz'ın fotoğraflarını beğenmesine gösterilen tepkilere cevap verdi.

Arda Gülerden beğeni açıklaması Fenerbahçe taraftarını incitmek istemem

Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, dev derbi sonrası Galatasaraylı futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın paylaşımlarını beğenmişti.

Haberin Devamı

Arda Güler'in bu beğenileri Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini çekmişti. Arda Güler gelen tepkiler sonrası paylaşımlardaki beğenilerini geri almıştı. Genç oyuncu, taraftarların tepkilerinin devam etmesinin ardından suskunluğunu bozdu.

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan 19 yaşındaki on numara paylaşımların altındaki açıklamaları okumadığını vurguladı ve şu sözleri dile getirdi: "Milli Takım’dan abilerim olduğu için fotoğrafı beğendim ancak alttaki açıklamayı görünce anında beğeniyi geri çektim. Fenerbahçe taraftarını asla incitmek istemem. Onların yeri bende çok ayrı. O yüzden hemen kaldırdım."

5 MAÇA ÇIKTI

Arda Güler bu sezon Real Madrid'de 5 karşılaşmada forma şansı buldu. 19 yaşındaki on numara bu mücadelelerde 92 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

19 yaşındaki on numaranın Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Real Madrid sezon başında Arda Güler için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Yıldız on numaranın sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı belirtildi. Arda Güler'in bir sonraki satışından Fenerbahçe'ye yüzde 20 pay verileceği aktarıldı.