Galatasaray Son dakika - Arda Turan Fenerbahçe maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı!

Son dakika - Arda Turan Fenerbahçe maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı!

06.02.2021 - 21:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Maç sonu Arda Turan gözyaşlarını tutamadı. Arda Turan maç sonu açıklamalarda bulundu.

Son dakika - Arda Turan Fenerbahçe maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı

Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Galatasaray, Mart 1988’den bu yana ilk kez, Fenerbahçe'yi deplasmanında üst üste iki Süper Lig maçında da yenmeyi başardı.

Maç sonu Arda Turan gözyaşlarını tutamadı. Takım arkadaşları Arda Turan'ın yanına giderek sevinç yaşadı.

 "Bugün hocamızın babası Talat amcanın ölüm yıldönümü"
Arda, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, derbi maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bugün hocamızın babası Talat amcanın ölüm yıldönümü. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Hocamızın annesinin ellerinden öpüyorum. Böyle bir evlat yetiştirmişler ki ülke futbolunun en büyük adamı olmuş. Bu sabah hocamız ekstra bizi sahaya çıkararak taktik anlamda bütün maçı anlattı. Hocamız ne anlattıysa karşımıza çıktı. Mutluyuz liderliği aldık. Derbiyi kazanmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Üç gün sonra Alanya maçı var, devam edeceğiz." dedi.

"Dün gece hocayla Florya'daydık. Beraberdik hocayla. Bir tane puro içtim. Yarın ne olacak diye düşündüm. Galatasaray formasıyla kaç kere daha Kadıköy'e gelirim bilmiyorum. Ben Galatasaray taraftarıyım. Bunun gururunu yaşıyorum"

Haberin Devamı

Takımın tek golünü atan yeni transfer Mustafa Muhammed'in performansına değinen Arda, "Muhteşem oynadı, galibiyet golünü attı." ifadelerini kullandı.

Maçın ardından gol sevinçleriyle ilgili soruyu yanıtlayan Arda, "Maç sabahı 'böyle bir sevinç yapalım' dedik. Kendisine 'ben atamam, sen atarsın' dedim. Maç öncesindeki geceler tesiste kalıyorum. Kamp yoktu. Hocamız da oradaydı. Eskilerden konuştuk. Yarın ne olacak diye düşündüm. Kazandığımız için mutluyum." diye konuştu.

 

Yazarlar