Beşiktaş Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Avrupa'dan talipler çıktı! Ayrılığa sıcak bakıyor

Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Avrupa'dan talipler çıktı! Ayrılığa sıcak bakıyor

26.01.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta son dönemde taraftarların tepki gösterdiği Onur Bulut'a Avrupa'dan 2 takımın kanca attığı öne sürüldü. 29 yaşındaki sağ bek için gözden çıkarılan bonservis bedeli netlik kazandı.

Beşiktaşta Onur Buluta Avrupadan talipler çıktı Ayrılığa sıcak bakıyor

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta gösterdiği performans sonrası taraftarların tepkisini çeken Onur Bulut'a Avrupa'dan 2 takımın talip olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılardaki geleceği belirsizliğini koruyan Onur Bulut'u kadrosuna katmak isteyen kulüplerin gözden çıkardığı bedel belli oldu.

Haberin Devamı

NTV Spor'un haberine göre; Bundesliga ekibi Werder Bremen ile Serie A temsilcisi Udinese, Onur Bulut'u transfer etmek için harekete geçti.

Werder Bremen ile Udinese'nin 29 yaşındaki sağ bek için Beşiktaş'a sunduğu teklif belli oldu. Werder Bremen ve Udinese'nin ilk etapta gözden çıkardığı bonservis bedelinin 500 bin euro olduğu aktarıldı. Werder Bremen'in bonservis ücretini artırabileceği vurgulandı.

Beşiktaş'a gelen bu teklifler sonrasında oyuncu tarafı ve siyah-beyazlılarla görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Onur Bulut'un kulüplerin anlaşması halinde Almanya'da forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı.

Onur Bulut, bu sezon Beşiktaş formasını 33 maçta giydi. 29 yaşındaki sağ bek bu karşılaşamalarda 1 gol sevinci yaşadı. Onur Bulut aynı süreçte 2 asist üretti.

Haberin Devamı

29 yaşındaki sağ bekin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Onur Bulut'un güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin euro.

Werdohl altyapısında futbola başlayan Onur Bulut daha sonra Bochum, Freiburg, Braunschweig, Alanyaspor, Rizespor ve Kayserispor'da forma giydi. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon devre arasında Onur Bulut için 1 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

29 yaşındaki sağ bek, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 4 müsabakada terletti.

Yazarlar