Milli Takım SON DAKİKA | Büyük müjde! Gurbetçi yıldız Can Uzun teklifi kabul etti

SON DAKİKA | Büyük müjde! Gurbetçi yıldız Can Uzun teklifi kabul etti

23.02.2024 - 11:35 | Son Güncellenme:

Almanya Bundesliga 2'de Nürnberg formasıyla müthiş bir performans sergileyen Can Uzun ile ilgili ortaya önemli bir iddia atıldı.

SON DAKİKA | Büyük müjde Gurbetçi yıldız Can Uzun teklifi kabul etti

Bu sezon Almanya Bundesliga 2'de Nürnberg formasıyla harika bir performans sergileyen Can Uzun ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.18 yaşındaki yıldız futbolcunun Türkiye'den gelen teklifi kabul ettiği iddia edildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga 2'de Nürnberg forması giyen ve bu sezon sergilediği performansla adeta parmak ısırtan Can Uzun, birçok takımın ilgi odağı oldu. Hem orta sahada hem de forvette görev yapan 18 yaşındaki yıldız futbolcu, hem Almanya'da hem de Türkiye'de gündem olmaya devam ediyor. Can Uzun, iki ülkenin millî takımlarını da karşı karşıya getirmiş durumda.

17 GOLE KATKI SUNDU

Nürnberg, Bundesliga 2'de iyi bir sezon geçirmese de Can Uzun, şu ana kadar sergilediği performans ile takımını en azından küme düşme hattının üzerinde tutmayı başardı. 18 yaşındaki Türk asıllı yıldız, bu sezon Nürnberg formasıyla tüm kulvarlarda toplam 21 karşılaşmaya çıktı. Can Uzun söz konusu 21 mücadelede 14 gol atıp 3 asist yaptı ve büyük dikkat çekti.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Büyük müjde Gurbetçi yıldız Can Uzun teklifi kabul etti

'ALMANYA MİLLİ TAKIMI'NI REDDETTİ' İDDİASI!

Yıldız futbolcu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmesinin ardından Türkiye ile Almanya arasında adeta paylaşılamıyor. İki ülke de Can Uzun'u millî takımda kadrosunda görmek isterken konuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Genç yıldızın milli takım için Almanya'nın teklifini kabul etmediği iddia edildi.

A MİLLİ TAKIM'DA OYNAYACAK

Almanya'dan gelen teklifi reddeden Can Uzun'un A Millî Takım forması giymesinin beklendiği bildirildi. Öte yandan Türkiye A Millî Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın, 22 Mart'ta oynanacak Macaristan maçının kadrosuna Can Uzun'u da dahil etmesi beklendiği gelen bilgiler arasında.

İNGİLİZ VE FRANSIZ KULÜPLERİ PEŞİNDE

Genç yetenek Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı. Başta Almanya olmak üzere, İngiltere ve Fransız kulüpleri yıldız oyuncuyu renklerine katmak için yoğun bir mesai harcıyor. Can Uzun'un Nürnberg ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Alman kulübünün Can'dan bonservis beklentisi ise 10 milyon euro.