Almanya Bundesliga Can Uzun'a talip çıktı! Nürnberg'in istediği bonservis belli oldu

Can Uzun'a talip çıktı! Nürnberg'in istediği bonservis belli oldu

15.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de forma giyen Can Uzun'a Bundesliga'dan talip çıktığı öne sürüldü. Nürnberg'in 18 yaşındaki hücumcu için talep ettiği bonservis bedeli dudak uçuklattı.

Can Uzuna talip çıktı Nürnbergin istediği bonservis belli oldu

Vincenzo Montella'nın A Milli Futbol Takımı'na kazandırmayı hedeflediği Can Uzun'a Bundesliga'dan talip çıktığı iddia edildi. 18 yaşındaki hücum oyuncusunu renklerine bağlamak isteyen Bundesliga ekibinin ısrarcı olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Sky Sports'un haberine göre; Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt, Can Uzun'u kadrosuna katmak için çalışmalarına başladı. Eintracht Frankfurt'un Can Uzun transferinde ısrarcı olduğu vurgulandı.

Eintracht Frankfurt Sportif Direktörü Markus Krösche'nin Can Uzun'un durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Can Uzun için Nürnberg'in 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

18 yaşındaki futbolcu için Inter, Borussia Dortmund ile Newcastle United'ın devrede olduğu iddia edilmişti. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Can Uzun'u A Milli Futbol Takımı'na kazandırmak istediği belirtilmişti.

Can Uzun bu sezon Nürnberg'de 20 maça çıktı. 18 yaşındaki hücumcu bu süreçte 13 kez rakip fileleri havalandırdı. Yıldız oyuncu bu zamanda 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Can Uzun'un Nürnberg ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 18 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Ingolstadt altyapısında yetişen Can Uzun, 2019-2020 sezonunda Nürnberg altyapısına dahil oldu.