Fenerbahçe Saldanha için resmi açıklama! Fenerbahçe'nin teklifi belli oldu

Saldanha için resmi açıklama! Fenerbahçe'nin teklifi belli oldu

12.01.2024 - 14:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Bonucci'yi renklerine bağlayan ve Rade Krunic'i resmen açıklaması beklenen sarı-lacivertliler, Brezilyalı forvet için transfer görüşmelerine başladı. Partizan'dan resmi açıklama gelirken Fenerbahçe'nin teklifi belli oldu.

Saldanha için resmi açıklama Fenerbahçenin teklifi belli oldu

Trendyol Süper Lig'de zirvede bulunan ve takipçisi Galatasaray ile arasındaki puan farkını ikiye çıkaran Fenerbahçe transferde de atağa kalktı. İtalyan yıldız Leonardo Bonucci'yi renklerine bağlayan ve Milan'dan Rade Krunic'i resmen açıklayan sarı-lacivertliler, forvet transferi için de geri sayıma geçti. Fenerbahçe, Brezilyalı forvetin transferi için görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Partizan'dan resmi açıklama gelirken Fenerbahçe'nin teklifi ortaya çıktı.

ÖNCE BONUCCI SONRA KRUNIC

Fenerbahçe, Ocak ayının ilk transferini Leonardo Bonucci ile gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, İtalyan yıldızı 6 aylığına renklerine bağladığını duyurdu. Bonucci transferi sonrası hız kesmeyen Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic'i de transfer etti. Sarı-lacivertliler, Krunic'i de resmen açıkladı. Yapılan açıklamada Milan'la prensip anlaşmasına varıldığı ve oyuncunun bugün İstanbul'a geleceği belirtildi.

Saldanha için resmi açıklama Fenerbahçenin teklifi belli oldu

FORVETE BREZİLYALI GELİYOR

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Fenerbahçe'de bir sıcak gelişme daha yaşandı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Partizan forması giyen 24 yaşındaki santrfor oyuncusu Matheus Saldanha için oyuncunun kulübü ile resmi görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Haberde, Türkiye'den bir menajere oyuncu tarafıyla görüşmesi için 'resmi yetki' verildiği belirtildi. Habere göre Fenerbahçe, Brezilyalı forvet için 6 milyon euroluk teklifte bulundu.

Saldanha için resmi açıklama Fenerbahçenin teklifi belli oldu

PARTIZAN'DAN CALDANHA YANITI

Partizan Genel Müdürü Milos Vazura, Fenerbahçe iddialarının ardından açıklamalarda ulundu. Vazura, "Mateus Saldanha ve yazın Partizan'a gelen diğer oyuncular satılık değil! Saldanha konusunda hiçbir Türk kulübüyle ya da başka bir takımla pazarlık yapmıyoruz. 18 Ocak'ta Partizan'la yapılan anlaşma gereği hazırlıklara gelecek ve sezonun kalan bölümü için takımla çalışmalarına devam edecek. Saldanha takımımızın 11 oyuncularından biri, en iyi oyunculardan biri ve sezonun ilerleyen bölümünde daha da iyi olacağına eminiz. Mihajlo Ilic'in satışı bize takımın iskeletini koruma fırsatı verdi." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ İLE DE ANILIYORDU

Sırp ekibinde forma giyen Saldanha'nın ismi geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile de anılıyordu. Beşiktaş Genel Koordinetörü Samet Aybaba'nın Sırbistan'da izlediği oyuncular arasında Saldanha'nın da olduğu öne sürülüyordu.

SEZON PERFORMANSI

Partizan formasını bu sezon 24 karşılaşmada giyen Saldanha, 15 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Saldanha için resmi açıklama Fenerbahçenin teklifi belli oldu

MATHEUS SALDANHA KİMDİR?

Partizan'ın Temmuz ayında 1.3 milyon euroya Japonya 2. Lig takımı JEF United Chiba'dan transfer ettiği Matheus Saldanha, Sırbistan'daki 18 lig maçında 14 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı