Fenerbahçe Fenerbahçe ve Atletico Madrid transfer için anlaştı! Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe ve Atletico Madrid transfer için anlaştı! Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geliyor

26.01.2024 - 02:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'nün transferi için İspanyol deviyle anlaşma sağladığı öğrenildi.

Fenerbahçe ve Atletico Madrid transfer için anlaştı Çağlar Söyüncü, İstanbula geliyor

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i transfer eden Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü'de de resmi imzayı beklediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, uzun süredir peşinde olduğu Çağlar Söyüncü'nün transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaştığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'nün transferi için anlaşma sağladı. Milli futbolcunun sağlık kontrolleri için bugün İstanbul'a geleceği belirtildi. Çağlar Söyüncü'nün sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Fenerbahçe ve Atletico Madrid transfer için anlaştı Çağlar Söyüncü, İstanbula geliyor

27 yaşındaki savunmacı, sezon başında imza attığı Atletico Madrid'de beklenen süreyi alamadı. Çağlar Söyüncü, İspanyol devinde 9 müsabakada oynadı ve 212 dakika sahada kaldı.

Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Menemen Belediyespor altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Aliağa FK, Altınordu, Freiburg ve Leicester City'de forma giydi. 27 yaşındaki savunmacı A Milli Futbol Takımı'nda 55 karşılaşmada şans buldu ve 2 gol sevinci yaşadı.