Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na dev kanca! Premier Lig'den talip çıktı

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'na dev kanca! Premier Lig'den talip çıktı

02.03.2024 - 18:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerle gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için Premier Lig devinin harekete geçtiği öne sürüldü.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğluna dev kanca Premier Ligden talip çıktı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli takımın milli yıldızına Premier Lig devinin ilgi gösterdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nu radarına altı. Arsenal'ın Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiği aktarıldı.

İngiliz ekibinin gözlemcilerinin Ferdi Kadıoğlu'nu takip etmek için Fenerbahçe maçlarını izleyeceği belirtildi. Arsenal'ın Ferdi Kadıoğlu'nu takip eden tek takım olmadığı vurgulandı.

24 yaşındaki sol bek için Napoli'nin de devrede olduğu aktarıldı. Arsenal'ı transferde zorlu bir rekabet beklediği kaydedildi. Arsenal için transferdeki bir diğer zorluğun Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedeli olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcu için pazarlıklarda elinin güçlü olduğu ve Ferdi Kadıoğlu için 30 milyon euroluk bonservis beklentisinin bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

"YENİ BİR HİKAYE"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu için geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada sezon sonunda ayrılık sinyalini vermişti. Ali Koç açıklamasında, "Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki... Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde" ifadelerini kullanmıştı.

Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe'de 37 maçta forma şansı buldu. 24 yaşındaki sol bek bu karşılaşmalarda 2 gol attı ve 3 asist üretti.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

NEC Nijmegen altyapısında yetişen Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonu başında 1 milyon 400 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı. A Milli Futbol Takımı'nda 15 karşılaşmada şans bulan 24 yaşındaki sol bek, 1 gol sevinci yaşadı.