Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe'den transfer bombası! Jorge Jesus çok istiyor

Son dakika: Fenerbahçe'den transfer bombası! Jorge Jesus çok istiyor

02.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Jorge Jesus'la anlaşma sağlayan Fenerbahçe ilk transfer bombasını patlatıyor. Brezilya basını, sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü futbolcu için devreye girdiğini iddia etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Sambacı futbolcunun transferini çok istediği vurgulandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Fenerbahçeden transfer bombası Jorge Jesus çok istiyor

Fenerbahçe Kulübü, Vitor Pereira'nın ayrılışının ardından başladığı teknik direktör arayışlarına son verdi. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'la anlaşma sağladı. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve kurmaylarının şampiyonluk hedeflediği sezonda transfer çalışmalarına yoğunlaştığı kaydedildi. Brezilya basını, uzun yıllar Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcunun, Fenerbahçe'nin radarında olduğunu iddia etti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Başkan Ali Koç ve kurmayları uzun süren çalışmalar sonucunda Jorge Jesus'la anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik direktörün raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. 67 yaşındaki teknik direktörün sarı-lacivertli kulübü yaklaşık 3 aydır takip ettiği belirtildi.

Son dakika: Fenerbahçeden transfer bombası Jorge Jesus çok istiyor

WİLLİAM CARVALHO İDDİALARI YALANLADI

Real Betis'te forma giyen William Carvalho geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulunmuştu. Portekiz Milli Takımı kampında Jorge Jesus'un kendisiyle transfer için temas kurduğu iddialarına "Hayır" yanıtını veren William Carvalho tek odak noktasının şu anda milli maçlar olduğunu belirtmişti.

WİLLİAN İDDİASI

Jorge Jesus'la anlaşma sağladıktan sonra transfer hamlelerine hız veren Fenerbahçe'de listeye çok önemli isimler dahil oldu. Sarı-lacivertlilerde Marcelo gündeme gelmişti. Takvim Gazetesi'nin Brezilya basınına dayandırdığı habere göre; sarı-lacivertliler bir dünya yıldızını daha transfer listesine dahil etti. Fenerbahçe'nin Corinthians'ta forma giyen Willian'ı transfer etmek istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Son dakika: Fenerbahçeden transfer bombası Jorge Jesus çok istiyor

TAKIMDAN AYRILMA KARARI ALDI

33 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun yeni teknik direktör Vitor Pereira ile uyum yakalayamadığı ve Corinthians'tan ayrılmak istediği vurgulandı. Willian'ın sözleşmesinin 31 Aralık 2023'te bitecek olmasına rağmen tecrübeli futbolcunun kısa süre içerisinde Corinthians'a veda edebileceği kaydedildi.

AYRILIRSA ADIM ATILACAK

Fenerbahçe Kulübü'nün Corinthians ile Willian arasındaki süreci yakından takip ettiği ve olası bir ayrılık durumda resmi olarak hamlelerde bulunacağı öğrenildi. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un Willian transferini çok istediği haberin ayrıntılarında yer aldı.

Son dakika: Fenerbahçeden transfer bombası Jorge Jesus çok istiyor

84 MİLYON 500 BİN EURO ÖDENDİ

Futbola Corinthians altyapısında başlayan Willian kısa bir süre Mauaense'de kiralık olarak forma giydi. Brezilyalı futbolcu daha sonra Shakhtar Donetsk, Anji Mahaçkale, Chelsea ve Arsenal'da oynadı. 33 yaşındaki oyuncunun transferi için şu ana kadar toplam 84 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

1 GOL VE 3 ASİST ÜRETTİ

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Willian bu sezon Corinthians formasını 26 müsabakada giydi. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti. Brezilyalı sağ kanat takım arkadaşlarına da 3 asist yapma başarısı gösterdi.