Galatasaray Son dakika: Galatasaray, Bafetimbi Gomis transferinde sona yaklaştı!

Son dakika: Galatasaray, Bafetimbi Gomis transferinde sona yaklaştı!

30.01.2022 - 16:40 | Son Güncellenme:

Galatasaray, eski golcüsü Bafetimbi Gomis'i yeniden renklerine bağlamak üzere. Sarı Kırmızılılar, Gomis ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladı.

Son dakika: Galatasaray, Bafetimbi Gomis transferinde sona yaklaştı

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray'da transfer süreci hareketlilik kazandıç Sarı Kırmızılılar, eski gocüsü Bafetimbi Gomis'i renklerine bağlamak üzere. Bafetimbi Gomis ile 1.5 yıllığına anlaşma sağlanırken Fransız golcünün 1.5 yıl için 2 milyon Euro kazanacağı öğrenildi.

Gomis'in yarım sezon için Galatasaray'dan 700 bin Euro kazanacağı, opsiyonun kullanılması durumunda ise 1 yıl için 1.3 milyon Euro kazanacağı ortaya çıktı.

Bafetimbi Gomis'in sözleşmesinde bonus maddelerinin de olacağı öğrenildi.

Luyindama, Yedlin ve Assuncao gibi oyuncuları elinden çıkaran Sarı Kırmızılılar listeye Omar'ı eklemişti. 

Galatasaray'ın kısa süre içinde Bafetimbi Gomis'i resmen açıklaması bekleniyor.

Paylaşım yaptı

Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanan Bafetimbi Gomis sosyal medya hesabından Galatasaray antrenman tişörtüyle paylaşım yaptı. Tecrübeli santrafor, "Gülümsemem her şeyi anlatıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Al Hilal'de şov yaptı

Galatasaray'dan 2018 yılında Al Hilal'e transfer olan Bafetimbi Gomis 147 müsabakada oynadı. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda 107 kez rakip fileleri havalandırdı. Bafetimbi Gomis aynı süreçte takım arkadaşlarına 16 asist yaptı.

Saint Etienne altyapısında futbola başlayan Bafetimbi Gomis daha sonra sırasıyla Troyes, Olympique Lyon, Swansea City, Marsilya, Galatasaray ve Al Hilal formaları giydi. Suudi temsilcisi, Fransız oyuncu için sarı-kırmızılılara 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro olarak gösteriliyor.