Galatasaray Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Çin'e imzaya hazırlanıyor

Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Çin'e imzaya hazırlanıyor

17.02.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın kısa süre önce sözleşmesini feshettiği tecrübeli futbolcunun Çin'e imza atmaya hazırlandığı iddia edildi.

Galatasaray sözleşmesini feshetmişti Çine imzaya hazırlanıyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kısa süre önce yolların ayrılması kararı alınan Christian Luyindama ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bonservisini elinde bulunduran 30 yaşındaki savunmacının Çin'e transfer olabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fransız basınında yer alan habere göre; Christian Luyindama'nın Çin'den bir takımla sözleşme imzalanmasının beklendiği kaydedildi. Christian Luyindama'nın kısa süre önce Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden Çin'e gittiği aktarıldı.

DC Motema Pembe altyapısında futbola başlayan Christian Luyindama daha sonra TP Mazembe ve Standard Liege'de forma giydi. Galatasaray, 2018-2019 sezonu devre arasında 3 milyon euro bedelle Christian Luyindama'yı kiraladı. 2019-2020 sezonu başında tecrübeli stoper için Standard Liege'e 5 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Galatasaray sözleşmesini feshetmişti Çine imzaya hazırlanıyor

Christian Luyindama, Galatasaray'da forma giydiği dönemde Al-Taawoun ve Antalyaspor'a kiralık olarak gönderildi. 30 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 200 bin euro.

Haberin Devamı

Christian Luyindama, Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 23 karşılaşmada forma şansı buldu.