Galatasaray Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü

Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü

12.04.2024 - 18:49 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da forma giyen yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı. 30 yaşındaki on numara için Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu vurgulandı.

Galatasaraya dünya yıldızı on numara Suudiler peşine düştü

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig devinin, kariyerine İspanya'da devam eden yıldız futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın ilgilendiği yıldız futbolcu için Suudi Arabistan ekiplerinin hamle yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Fichajes'in haberine göre; Galatasaray, Real Betis forması giyen Nabil Fekir'in peşine düştü.

Sarı-kırmızılıların, 30 yaşındaki orta sahayı renklerine bağlamak istediği belirtildi. Süper Lig devinin transfer listesinde yer alan Nabil Fekir için Suudi Arabistan ekiplerinin yakın ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Galatasaray'ın Nabil Fekir transferini Hakim Ziyech yerine düşündüğü vurgulandı. Nabil Fekir'in hücumun her bölgesinde rol alabilmesinin transferde belirleyici olabileceği kaydedildi.

Nabil Fekir bu sezon Real Betis formasını 17 resmi maçta giydi. 30 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 2 asist üretti. Cezayir asıllı Fransız orta sahanın Real Betis ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'de sona erecek. 30 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

Villeurbanne EL altyapısında futbola başlayan Nabil Fekir daha sonra FC Vaulx-en-Vel, Caluire ve Olimpik Lyon'da oynadı. Real Betis, 2019-2020 sezonu başında 19 milyon 750 bin euro karşılığında yıldız futbolcuyu kadrosuna kattı.

Nabil Fekir, Fransa Milli Takımı'nda 25 karşılaşmada forma şansı buldu. 30 yaşındaki on numara bu mücadelelerde 2 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar