Galatasaray Galatasaray'dan yeni Mertens hamlesi! Bonservissiz yıldız gündemde

Galatasaray'dan yeni Mertens hamlesi! Bonservissiz yıldız gündemde

25.02.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da şampiyonluk hedefleyen kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız futbolcu için gaza bastığı aktarıldı.

Galatasaraydan yeni Mertens hamlesi Bonservissiz yıldız gündemde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda boşa çıkacak Dries Mertens'in alternatifini Almanya'da bulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın bonservisini eline alacak yıldız futbolcuyu gündemine aldığı öne sürüldü. Takvim'in haberine göre; Dries Mertens'in ayrılığı nedeniyle on numara arayışlarına başlayan Galatasaray'ın Marco Reus ile ilgilendiği vurgulandı.

Galatasaraydan yeni Mertens hamlesi Bonservissiz yıldız gündemde

Marco Reus'un kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği, bu sebepten dolayı 12 senedir formasını giydiği Borussia Dortmund'dan ayrılma kararı aldığı aktarıldı.

Marco Reus bu sezon Borussia Dortmund'da 27 maçta şans buldu. 34 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 6 gol attı ve 3 asist üretti. Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Alman futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

DİĞER ADAY BLAS

Galatasaray'ın on numara transferinde diğer adayının Ludovic Blas olduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki forvet arkası için tüm şartları zorlama kararı aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray gözlemcilerinin Ludovic Blas'ı çok beğendiği, Fransız on numaranın Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı vurgulandı. Sarı-kırmızılılarda idarecilerin Ludovic Blas ile ilk teması kurduğu kaydedildi. Rennes ile maliyet için görüşüldüğü ve bilgi alındığı aktarıldı.

Ludovic Blas bu sezon Rennes formasını 31 maçta giydi. 26 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 6 gol sevinci yaşadı ve 1 asist üretti.

Galatasaraydan yeni Mertens hamlesi Bonservissiz yıldız gündemde

Ludovic Blas'ın Rennes ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Yıldız on numaranın güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Guingamp altyapısında yetişen Fransız on numara daha sonra Nantes'ta oynadı. Rennes, 26 yaşındaki yıldız için sezon başında 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar