Fenerbahçe Son dakika haberi: Fenerbahçe'de sıra istikrarda

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de sıra istikrarda

09.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ligde liderliği alan Fenerbahçe’de takım omurgası henüz tam olarak sağlanamadı. Takımın belli bir istikrarı yakalamasıyla oyunun da gelişeceği aktarıldı.

Son dakika haberi: Fenerbahçede sıra istikrarda

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de henüz kadro istikrarı sağlanamasa da takım lider durumda. Yeni sistem ve transferler sonrası büyük bir değişim içine giren sarı-lacivertlilerde takım omurgası henüz tam olarak oturmadı.

Savunma, orta saha ve hücumun merkezinden oluşan omurgada en istikrarlı yer savunma. Burada Szalai ve Kim Min Jae birlikte oynarken sakatlıklara göre de forma Novak, Tisserand ve Serdar Aziz arasında değişti.

Orta sahanın merkezine gelindiğinde ise Luiz Gustavo tüm maçlarda ilk 11’de başlayan isim olarak dikkat çekti. Ancak yanındaki partneri hep değişti. Burada Zajc, Mert Hakan ve Crepo, Gustavo’ya destek vermeye çalıştı. Hücum hattı ise belki en çok değişen bölümdü.

Farklı isimler

Berisha, Valencia, Serdar Dursun, Mesut Özil, Pelkas ve Rossi gibi isimler görev yaptı. Savunma, orta saha ve hücümun merkezinden oluşan takımın omurgası istikrara kavuştukça oyunun daha da etkili hale geleceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Yazarlar