Galatasaray Galatasaray'dan Preciado hamlesi! Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

Galatasaray'dan Preciado hamlesi! Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

23.02.2024 - 13:09 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off turunda Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Nevzat Dindar, Sparta Prag'da forma giyen Preciado'nun Galatasaray'ın radarına girdiğini açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off turunda ilk maçta 3-2 mağlup ettiği Sparta Prag'a deplasmanda 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer Instagram canlı yayınında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar, Sparta Prag'da forma giyen ve iki maçta Galatasaray'a karşı 2 gol 1 asistle oynayan Preciado'nun Galatasaray'ın radarına girdiğini açıkladı.

Galatasaraydan Preciado hamlesi Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"BU KADRO AVRUPA'DA BİR YERLERE GİTMEYİ HAK EDİYORDU"

"Galatasaray en kritik iki pozisyonunda devşirme oyuncularıyla oynadı. Zamanında yapılmayan transferler, sol bekte Berkan'ın oynaması, gününde olmayan bir takım ve hakem de iyi değildi. Sonuçta dünyanın sonu değil ama bu kadro Avrupa'da bir yerlere gitmeyi hak ediyordu. Şimdi ayağa kalkma zamanı."

Galatasaraydan Preciado hamlesi Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

"HAYAL KIRIKLIĞI"

"Kırmızı kart Galatasaray'ı çok dağıttı. Bu kadar çabuk bir dağılmayı kimse beklemiyordu ama Galatasaray bu maçta ğek de iyi değildi. Bu mağlubiyet Okan hocaya yazmaz. Takıma yazar, futbolculara yazar en son Okan Buruk'a yazar. Köhn olsaydı Köhn oynayacaktı. Bireysel performanslara bakıldığında hayal kırıklığı yaşadığımızı söyleyebiliriz. İstanbul'daki maçta da rahat pozisyon verdik. Sparta Prag'ın ne kadar etkili bir takım olduğunu gözardı ettik. Prag'daki maçta da aynı senaryoda aynı oyuncular golleri attı."

Haberin Devamı

Galatasaraydan Preciado hamlesi Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

"GALATASARAY, PRECIADO'YU LİSTENİN İLK SIRASINA YAZDI"

"En az sorumlu Okan hoca dedim ama Berkan'ın sol bek oynaması büyük bir hataydı. Berkan'ın bu problemi yaşayacağını ben öngörüyordum. Karşısında Preciado gibi önemli bir oyuncu vardı. Galatasaray, Preciado'yu sağ bek listesine şimdiden yazdı. Yazın Preciado için çalışmalar sürecek. Teknik heyet de dikkatle takip ediyor. Scout ekibi de izleyecek. Galatasaray'ın radarına girdi. Aurier konusunda belirsizlik var. Preciado'nun ilk maçta yaşattıklarını dikkate alarak Okan hoca Barış Alper'i sol bekte değerlendirmeliydi. Okan Buruk yakın tarihin en başarılı hocası. Hata yapa yapa o da doğruları görecek. Avrupa'da telafi yok ama ligde var."

Galatasaraydan Preciado hamlesi Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

"DERS NİTELİĞİNDE GÖRMEK LAZIM"

"Galatasaray lige bundan sonra daha konsantre ve motive olacak. Fikstür yoğunluğu olmayacak bu dezavantaj gibi görünüyordu. Galatasaray, Avrupa'da devam etseydi Fenerbahçe'nin işine gelebilirdi ama tersi oldu. Fenerbahçe, Avrupa'da devam ediyor Galatasaray ise ligde odaklanacak. Avrupa Ligi'nde finali görebiliyorsan veya kupayı kazanabiliyorsan elbette devam etmek önemli ama bir sonraki turda eleneceksen elenmek daha hayırlı oldu. Galatasaray'ın kuruluş felsefesi Türk olmayan takımları yenmektir ama bazen kaybettiğinizi düşünürsünüz ama yaşadığınız şey sizi daha sonra yakalayacağınız başarılara doğru hazırlayacaktır. Belki de bir ders niteliğinde görmek lazım."

Haberin Devamı

Galatasaraydan Preciado hamlesi Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

"GALATASARAY'DA HEDEF ARTIK LİG"

"Galatasaray'ın bütün dikkati ve konsantrasyonu lig... Ligde de kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi var. Pazartesi 50 bine yakın taraftar RAMS Park'ta olacak. Müthiş coşkulu bir Galatasaray izleyeceğiz diye düşünüyorum. Bu oyuncular çok üst düzey oyuncular. Duygusal anlamda etkilenebileceklerini zannetmiyorum. Avrupa vitrini bazı oyuncular için motivasyon kaynağı ama Avrupa Şampiyonası'nda da kendilerini gösterebilirler. Avrupa Ligi bir nebze iyi ama Konferans Ligi'nde kim kiminle oynuyor bilmiyor bile."

Haberin Devamı

Galatasaraydan Preciado hamlesi Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

"PRESTİJ OLARAK KÖTÜ AMA MADDİ OLARAK İYİ"

"Kerem ve Icardi'den vazgçemek kolay değil. Performanslarının iyi olmadığı dönemler olabilir ama rakip için tehdit olan oyuncular. Icardi'nin ben toparladığını düşünüyorum. Maçtan önceki antrenmandan önce de çok konsantreydi. Bazı videolar oldu onun hakkında acaba motivasyonu düşer mi diye düşünüyorduk ama çok konsantreydi. Galatasaray için beklentiler çok yüksekti. Avrupa serüveninin erken bitmesi bir hayal kırıklığı yarattı. Maddi olarak da Galatasaray kötü bir yıl geçirmedi. Prestij olarak eksi yazdı ama maddi anlamda eksi yazmadı diye düşünüyorum. Lig çok önemli."

Galatasaraydan Preciado hamlesi Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

"GALATASARAY, TFF'YE GÖRE HAREKET EDECEK"

"Icardi'ye ait olduğu iddia edilen video için Can Natan ile konuştum. Can Natan bana "Konsantrasyonumuz dağıtılmaya çalışılıyor. Sahadan uzaklaştırmak istiyorlar." dedi. Hukuk departmanı konuyla ilgili TFF'nin atacağı adıma göre hareket edecek. TFF'nin atacağı adıma göre Galatasaray da harekete geçecek. Bu konuda ahkam kesemeyiz. Kulübün bize aktardığı bilgiyi izleyicilerimize veriyoruz. Fenerbahçe ve Ankaragücü'nü takip edenler de kendi kulüplerinden aldıkları istihbaratları paylaşacaktır. Bu tamamen Galatasaray'ın hukuksal açıklaması. Önümüzdeki günlerde TFF konuyla ilgili soruşturma açarsa başka bir yol izlenecek ama şu ana kadar böyle bir girişim olmadı."

Haberin Devamı

Galatasaraydan Preciado hamlesi Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında

"GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'A KARŞI PUAN KAYBEDEBİLİR"

"Galatasaray'ın deplasmanda Beşiktaş'a şansı tutmuyor. Mauro Icardi, Galatasaray için yeri doldurulmaz diye düşünmemek lazım. Belki de Beşiktaş'ın aleyhine olacak Icardi'nin olmaması. Belki Zaha daha etkili oynayacak. Galatasaray artık maç maç bakıyor. Okan hocanın lige daha motive olduğunu biliyoruz. Galatasaray bir puan kaybı yaşarsa ben bunun Beşiktaş'a karşı olacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın fiksütrde puan kaybı yaşaması muhtemel maçı Beşiktaş derbisi. Toparlanabilirler. İyi transferler yaptılar."