İtalya Serie A Son dakika haberi: Ve Merih Demiral transfer oluyor! Çılgın plan

Son dakika haberi: Ve Merih Demiral transfer oluyor! Çılgın plan

15.04.2022 - 18:48 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı ve İtalya Serie A ekibi Atalanta'nın yıldız futbolcusu Merih Demiral'la ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. 24 yaşındaki başarılı oyuncunun dünya devinin takibinde olduğu iddia edildi. Atalanta'nın Merih Demiral planı belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Ve Merih Demiral transfer oluyor Çılgın plan

UEFA Avrupa Ligi'nde RB Leipzig'e elenen Atalanta'da gelecek sezon yapılanması için çalışmalar başladı. Serie A ekibinin kiralık olarak forma giyen Merih Demiral'la ilgili planı belli oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Ve Merih Demiral transfer oluyor Çılgın plan

Juventus'tan satın alma opsiyonuyla kiralandı

Serie A devi Juventus, takımda forma şansı bulmakta zorlanan Merih Demiral'ı sezon başında Atalanta'ya kiraladı. Atalanta, 24 yaşındaki stoper için 3 milyon euro kiralama bedeli ödedi. Gasperini'nin takımı, Merih Demiral için Juventus ile yapılan anlaşmaya 28 milyon euro satın alma opsiyonu ekletti.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen Merih Demiral, Atalanta'da üçlü savunmanın vazgeçilmezi haline geldi. Başarılı stoper, 35 müsabakada forma şansı buldu. 24 yaşındaki savunmacı rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. Merih Demiral takım arkadaşlarına da 2 asist yaptı.

Son dakika haberi: Ve Merih Demiral transfer oluyor Çılgın plan

Fenerbahçe altyapısında da forma giydi

Başarılı performansıyla A Milli Futbol Takımı'nın da vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Merih Demiral, futbolculuk kariyerine Karamürsel altyapısında başladı. Tecrübeli oyuncu daha sonra Fenerbahçe altyapısında oynadı ve sırasıyla şu takımlarda forma giydi: Alcanenense, Sporting, Alanyaspor, Sassuolo, Juventus ve Atalanta.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Ve Merih Demiral transfer oluyor Çılgın plan

Atalanta opsiyonu kullanacak

Merih Demiral'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayan Atalanta'nın milli futbolcuyla ilgili kararı belli oldu. Ajansspor'un son dakika haberine göre; Serie A ekibi, 28 milyon euroluk satın alma opsiyonunu devreye sokacak. Merih Demiral'dan astronomik bir gelir hedefleyen Atalanta'nın yeni stoperini de bulduğu belirtildi.

24 yaşındaki futbolcuyu transfer ettikten sonra satmaya hazırlanan Atalanta'nın bu hamlesinin Manchester United tarafından takip edildiği vurgulandı. Atalanta'nın Merih Demiral'ın alternatifi olarak Genoa'dan Johan Vasquez'i transfer etmek istediği ifade edildi.

Son dakika haberi: Ve Merih Demiral transfer oluyor Çılgın plan

Genoa düşerse ayrılacak

Genoa'nın 3 milyon 500 bin euro bedelle transfer ettiği 23 yaşındaki Johan Vasquez'in, Genoa'nın küme düşmesi halinde Serie A ekibinden ayrılacağı kaydedildi. Meksikalı stoperle Atalanta'nın yanı sıra Lazio ve Fiorentina'nın da ilgilendiği belirtildi.

Genoa ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Johan Vasquez'in güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

2019 sezonundan Man City’nin Liverpool galibiyeti

Yazarlar