Konyaspor Son dakika: Konyaspor'un yıldızından unutulmaz veda! Futbolu bırakma kararı aldı

Son dakika: Konyaspor'un yıldızından unutulmaz veda! Futbolu bırakma kararı aldı

15.05.2022 - 21:37 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 37'nci haftasında Konyaspor, Hatayspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakanın ardından yaşananlar maçın önüne geçti. Futbolu bırakma kararı alan Konyaspor'un yıldızı ağlayarak takıma veda etti. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Konyasporun yıldızından unutulmaz veda Futbolu bırakma kararı aldı

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 37'nci haftasında Hatayspor'u konuk etti. Zorlu müsabaka gol yağmuruna sahne oldu. Kritik mücadelenin ardından futbolu bırakma kararı alan Konyaspor'un yıldızı gözyaşlarına hakim olamadı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

SKUBİC'E PLAKET VERİLDİ

Konyaspor'un başarılı savunmacısı Nejc Skubice, yeşil-beyazlı formayla 254'üncü kez sahaya çıktı. Konyaspor Kulübü, tecrübeli sağ beke 254'üncü maçı için özel plaket ve forma verdi. Konyaspor'un bu hediyesini Başkan Fatih Özgökçen takdim etti.

Son dakika: Konyasporun yıldızından unutulmaz veda Futbolu bırakma kararı aldı

FUTBOLU BIRAKMA KARARI ALDI

Konyaspor'da 7 sezondur forma giyen Nejc Skubic, sezon sonu itibariyle futbolu bırakma kararı aldı. Sloven sağ bek bu kararının ardından son kez taraftarının önünde sahaya çıktı. Konyaspor formasıyla 254 müsabakada oynayan Necj Skubic bu süreçte rakip fileleri 19 kez havalandırdı. 32 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına da 30 asist yaptı.

ÖZEL VİDEO İZLETİLDİ

Konyaspor Kulübü, futbolu bırakma kararı alan Nejc Skubic için özel bir video hazırladı. Yeşil-beyazlılar, tecrübeli futbolcu için hazırlanan bu veda klibini maç öncesinde stadyum ekranlarında, maç sonu da sosyal medya hesaplarında yayımladı.

Haberin Devamı

MAÇIN ARDINDAN AĞLADI

Nejc Skubic, Hatayspor maçının sona ermesiyle birlikte gözyaşlarına engel olamadı. Sloven oyuncu arkadaşları tarafından büyük destek gördü. Sloven yıldızı omuzlarına alan takım arkadaşları ile taraftarlar uzun süre Nejc Skubic için tezahürat yaptı.

Son dakika: Konyasporun yıldızından unutulmaz veda Futbolu bırakma kararı aldı

Trabzonspor taraftarı şampiyonluğu İstanbul'da da kutladı