Galatasaray Son dakika: Metin Öztürk-Levent Nazifoğlu görüşmesinin ardından olay sözler: "Kanım dondu! Beni dağıttı"

Son dakika: Metin Öztürk-Levent Nazifoğlu görüşmesinin ardından olay sözler: "Kanım dondu! Beni dağıttı"

06.05.2022 - 07:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da son günlerin en çok konuşulan olaylarından biri de Metin Öztürk ve Levent Nazifoğlu arasında yaşanan görüşme...

Son dakika: Metin Öztürk-Levent Nazifoğlu görüşmesinin ardından olay sözler: Kanım dondu Beni dağıttı

Burak Elmas'ın seçim kararı almasının ardından başkanlığa adaylığını koyan Metin Öztürk, sportif direktörlük görevi için ise Levent Nazifoğlu'nu kadrosuna dahil ettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

METİN ÖZTÜRK: İLİŞİĞİMİZ KESİLMİŞTİR

Seçim kampanyası döneminde Nazifoğlu için "İşini en iyi yapanlardan. Yanlış zamanda gelen doğru insandı. Kendisine güveniyoruz" açıklamasını yapan Metin Öztürk, Levent Nazifoğlu ile yaptıkları telefon görüşmesinin basına sızdırılmasının ardından ise "Levent Nazifoğlu’nun şahitler huzurunda dediği konuşmalar gerçeği yansıtmamaktadır. Okan Buruk görüşmesi sonrası, şahsıma attığı tehditvari Whatsapp mesajı sonrası kendisi ile ilişiğimiz kesilmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika: Metin Öztürk-Levent Nazifoğlu görüşmesinin ardından olay sözler: Kanım dondu Beni dağıttı

LEVENT NAZİFOĞLU'NDAN CEVAP

Metin Öztürk'ün yaptığı açıklamalar sonrası Nazifoğlu, A Spor'a şu ifadeleri kullandı:

"aşkan ile ilk görüşmemizde Domenec Torrent işini ne yapacağız dedi. Dedim başkanım paramız varsa; Torrent'i yollayacağız. Paramız yoksa 37 milyon TL tazminatı var. Dedi ki paramız yok, Torrent ile devam edeceğiz o zaman. Dedim tamam, Galatasaray'ın 37 milyon TL'sini çöpe atmayalım. O konuda anlaştık. Metin Öztürk; Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson'un 30 milyon Euro'ya satılmasını istedi. Dedim ki, başkan biz bu oyuncularla o sıralar 13. sıradayız. Biz bunları da satarsak, küme düşmemeye oynarız. 'Valla bilmiyorum, paramız yok. 200 milyon TL yatıracak paramız yok! dedi. Biraz aramız soğuklaştı bu olaydan sonra. Neyse 2-3 gün geçti. Bir baktım son haber geldi, Okan Buruk, İsmail Sarıkaya ve bir arkadaş daha toplantı yapıyor. Hemen başkanı aradım, dedim başkan bu ne? O da, "Ben görüşsünler dedim" dedi. Ben de, "başkan biz en başında Torrent ile devam edeceğiz dedik, adamı çağırdık. Bu hareket hiç etik değil." dedim. Ben midem bulandı ve benden habersi böyle bir görüşmeyi kabul etmiyorum dedim. O da amma uzatıyorsun almayacağız Okan'ı dedi. şte orada ben kapattım telefonu ve kendisinin de söylediği gibi sert bir mesaj gönderdim ve yollarımızı ayırdık. Metin Öztürk'e izin veriyorum, ona attığım mesajları gösterebilir.

Haberin Devamı

Son dakika: Metin Öztürk-Levent Nazifoğlu görüşmesinin ardından olay sözler: Kanım dondu Beni dağıttı

"İYİ Kİ SEÇİM OLMAMIŞ"

Galatasaray'da kamuoyunu meşgul eden bu olayın ardından Milliyet yazarı Osman Şenher 'İyi ki seçim olmamış!' başlıklım bir yazı kaleme aldı.

Haberin Devamı

İşte Osman Şenher'in o yazısı;

"Şu yaşananlara bakın, Galatasaray bunların hiçbirine layık bir kulüp değil. Levent Nazifoğlu’nu çok iyi tanırım. Evet, yöneticilik zamanında hatalar da yaptı. Ama hiçbir zaman yalan konuşmaz, orası burası oynamaz, bu da bir gerçek.

Önceki gün açıklamalarını dinlerken kanım dondu. Her şeyden vazgeçtim, Okan Buruk bile piyon olarak kullanılmış. Bunu içime sindiremiyorum. Marcao, Nelsson, Kerem... Bu üç futbolcu satılırsa önümüzdeki sezon Galatasaray kırmızı çizgiden kendini kurtaramaz. Şu an kulübe futbolcu satacak değil, iyi transferler yapacak başkan lazım. İnanın kabullenmekte çok zorlanıyorum. Nazifoğlu’nun açıklamaları beni dağıttı.

Son dakika: Metin Öztürk-Levent Nazifoğlu görüşmesinin ardından olay sözler: Kanım dondu Beni dağıttı

Her zaman söylüyorum, Galatasaray’ın en büyük gücü taraftar diye... Taraftar artık gerçeği görmeli. Şu an kulübün önündeki sorun Burak Elmas, Torrent, Fatih Terim değil; gelecek kaygısı. Kim düzeltecek bu kargaşayı? Hangi güçle Galatasaray’ı ayağa kaldıracak. Evet, Fatih Terim transferler yaptı, başarısız oldu. Sportif başarı şu an olsaydı, Cim-Bom başka yerlerde olacaktı. Ama başarılı olamadı ve görevinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Domenec Torrent, Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla zaten ipleri kopardı. Yalvarsan da durmaz. Burak Elmas, seçim kararı aldı. O da gitmek istiyor. Bu büyük kulübe kim ilaç olacak, bana bunu birisi söylesin, taraftar bunu görsün.

Öyle bir tüzük var ki, 30 milyon taraftarı, 10 bin kongre üyesini, 200 kişi idare ediyor. Bu tüzük değişmediği müddetçe Galatasaray’ın iki yakası bir araya gelmeyecek. 11 Haziran’da seçim olacağı açıklandı. Ne yalan söyleyeyim ben yine seçim olacağına inanmıyorum. Birileri itiraz edecek, bu seçim ertelenecek. Ondan sonra da kıyamet kopacak.

Burak Elmas devam edecek diyorlar. Harcama yetkisi olmayan bir başkan devam etse ne olur, etmese ne olur? Ne yapabilir? Çok karamsarım. Taraftar uyansın artık. Bu kulüp sizin. Sizinle bu kadar büyük oluyor. Eleştirilerinizi mantıklı yapın, yol gösterinler. Herkesi linç ederek Galatasaray bir yere varamaz. Bunu böyle bilin."

Haberin Devamı