Beşiktaş Nuri Şahin'den dev transfer operasyonu! Beşiktaş'tan 2 genç yetenek

Nuri Şahin'den dev transfer operasyonu! Beşiktaş'tan 2 genç yetenek

16.02.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'dan ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük görevine geçen ve gelecek sezon Bundesliga temsilcisini çalıştıracak olan Nuri Şahin'in Beşiktaş'tan 2 genç yeteneğe kanca attığı iddia edildi.

Nuri Şahinden dev transfer operasyonu Beşiktaştan 2 genç yetenek

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'dan ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Nuri Şahin, gelecek sezon için çalışmalarına hız verdi. Edin Terzic'in ardından Bundesliga devinin yeni teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Nuri Şahin'in Beşiktaş'ın 2 genç yeteneğinin peşine düştüğü öne sürüldü.

Haberin Devamı

Alman basınından Der Westen'in haberine göre; Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmaya hazırlanan Nuri Şahin, Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz'ı takibe aldı.

Nuri Şahin'in transfer listesindeki Semih Kılıçsoy ile Demir Ege Tıknaz'ın Borussia Dortmund'un gözlemcileri tarafından izlendiği kaydedildi. Semih Kılıçsoy'a Avrupa'nın köklü kulüplerinin ilgi duyduğu vurgulandı.

Nuri Şahinden dev transfer operasyonu Beşiktaştan 2 genç yetenek

Semih Kılıçsoy'la birlikte Demir Ege Tıknaz'ın raporlarının tutulduğu belirtildi.

Demir Ege Tıknaz bu sezon Beşiktaş'ta 24 maça çıktı ve 878 dakika sahada kaldı. 19 yaşındaki orta saha bu süreçte 2 asist üretti. Demir Ege Tıknaz'ın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 750 bin euro.

Haberin Devamı

Nuri Şahinden dev transfer operasyonu Beşiktaştan 2 genç yetenek

Nuri Şahin'in listesindeki Semih Kılıçsoy ise bu sezon 21 müsabakada şans buldu. 18 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Beşiktaş'ta 8 kez rakip fileleri havalandırdı ve 1 gol pası verdi.

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 18 yaşındaki genç oyuncunun güncel piyasa değeri 550 bin euro.