Trabzonspor Trabzonspor'a dünya yıldızı! Transferde Thomas Meunier etkisi

Trabzonspor'a dünya yıldızı! Transferde Thomas Meunier etkisi

23.03.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların flaş bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Bordo-mavililerin bu transferde Thomas Meunier faktörünü kullanacağı öne sürüldü.

Trabzonspora dünya yıldızı Transferde Thomas Meunier etkisi

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmaları hızlandırıldı. Bordo-mavililerde kurmayların gelecek sezon hedeflerine ulaşmak adına flaş bir ismi gündemine aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un sezon sonunda boşa çıkacak 34 yaşındaki on numara ile ilgilendiği kaydedildi. Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, Borussia Dortmund forması giyen Marco Reus'un peşine düştü. Bordo-mavililerin, 34 yaşındaki on numara için nabız yoklamaya başladığı kaydedildi.

Trabzonspor'un transferde olumlu bir süreç yakalaması halinde Abdullah Avcı'nın da devreye girmesinin beklendiği aktarıldı. Borussia Dortmund'dan gelen Thomas Meunier'in de eski takım arkadaşının transferinde koz olarak kullanılacağı vurgulandı.

Trabzonspora dünya yıldızı Transferde Thomas Meunier etkisi

Marco Reus bu sezon Borussia Dortmund'da 30 müsabakada forma şansı buldu. 34 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 7 gol atma başarısı gösterdi. Marco Reus takım arkadaşlarına da 7 asist üretti.

Haberin Devamı

Marco Reus'un Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 34 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Trabzonspora dünya yıldızı Transferde Thomas Meunier etkisi

Borussia Dortmund altyapısında yetişen Marco Reus bir dönem Rot Weiss Ahlen ve Borussia Mönchengladbach forması da giydi. 34 yaşındaki on numara Almanya Milli Takımı'nda 48 müsabakada oynadı ve 15 gol attı.

Yazarlar