Voleybol VakıfBank'ı Tijana Boskovic yıktı! Eczacıbaşı Dynavit'te Hande Baladın ağladı

VakıfBank'ı Tijana Boskovic yıktı! Eczacıbaşı Dynavit'te Hande Baladın ağladı

23.03.2024 - 21:26 | Son Güncellenme:

AXA Sigorta Kupa Voley'de yarı final aşamasının merakla beklenen maçı sona erdi. Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı karar setinde eledi. Eczacıbaşı Dynavit'in yıldızı Hande Baladın maçın ardından gözyaşlarını tutamadı.

VakıfBankı Tijana Boskovic yıktı Eczacıbaşı Dynavitte Hande Baladın ağladı

Eczacıbaşı Dynavit, AXA Sigorta Kupa Voley'in yarı finalinde VakıfBank ile karşı karşıya geldi. Ankara Spor Salonu'ndaki dev maçın sonucu karar setinde belli oldu. Eczacıbaşı Dynavit'in milli yıldızlarından Hande Baladın galibiyet sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Heyecan dolu karşılaşmaya iyi başlayan taraf Eczacıbaşı Dynavit oldu. Ferhat Akbaş'ın öğrencileri ilk seti 25-18'lik üstünlükle tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit, ikinci seti ise 25-23'lük skorla üstün tamamladı.

Eczacıbaşı Dynavit'in 2-0'lık üstünlüğü sonrası VakıfBank'tan dikkat çeken bir atak geldi. Giovanni Guidetti'nin öğrencileri 22-25 ve 24-26'lık skorlarla maçta dengeyi sağladı. Müsabakanın karar setini 15-12 kazanan Eczacıbaşı Dynavit adını finale yazdırdı.

BOSKOVIC'TEN İNANILMAZ PERFORMANS

Eczacıbaşı Dynavit ile VakıfBank arasındaki dev maça Tijana Boskovic damga vurdu. Tijana Boskovic, VakıfBank'a karşı tam 40 sayılık performans sergiledi. Hande Baladın ise 19 sayılık performansıyla parmak ısırttı. Irina Voronkova'nın da 12 sayılık performansı mücadelede dikkat çeken bir başka faktör oldu.

Haberin Devamı

HANDE BALADIN AĞLADI

VakıfBank'ı karar setinde mağlup eden Eczacıbaşı Dynavit'te Hande Baladın maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Milli voleybolcu bir anda kendini yere bıraktı ve ağlamaya başladı. Sevinçten gözyaşlarını tutamayan Hande Baladın'a takım arkadaşları sarılarak destek verdi.

RAKİP FENERBAHÇE OPET

Eczacıbaşı Dynavit, AXA Sigorta Kupa Voley'in finalinde Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley'in yarı finalinde Türk Hava Yolları'nı 3-1 mağlup etme başarısı gösterdi.

Fenerbahçe Opet'te Arina Fedorovtseva 24, Melissa Vargas ise 17 sayılık performansıyla galibiyetin mimarları oldu.