Galatasaray Galatasaray'a Portekizli on numara! Maaş talebi dudak uçuklattı

Galatasaray'a Portekizli on numara! Maaş talebi dudak uçuklattı

23.03.2024 - 21:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak Portekizli yıldızı gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların transfer etmek istediği yıldız futbolcunun maaş talebi dudak uçuklattı.

Galatasaraya Portekizli on numara Maaş talebi dudak uçuklattı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Dries Mertens'in yerine yıldız bir ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın flaş bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların, sezon sonunda boşa çıkacak tecrübeli on numarayı gündemine aldığı iddia edildi. Galatasaray'ın gündemindeki tecrübeli futbolcunun maaş talebi dudak uçuklattı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Benfica'dan Rafa Silva'yı gündemine aldı.

Galatasaraya Portekizli on numara Maaş talebi dudak uçuklattı

Sarı-kırmızılıların, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Rafa Silva ile temaslarına başladığı aktarıldı. Galatasaray idarecilerinin, Avrupa'dan çok sayıda talibi olan 30 yaşındaki on numara ile kısa sürede mutlu sona ulaşmayı planladığı vurgulandı.

Galatasaray idarecilerinin Rafa Silva'nın talepleriyle ilgili menajeriyle masaya oturduğu kaydedildi. Portekizli futbolcunun menajerinin, oyuncusunun yıllık 4 milyon euro garanti ücret ve imza parası talebini sarı-kırmızılılara ilettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Rafa Silva bu sezon Galatasaray'da 44 karşılaşmada forma şansı buldu. 30 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 18 kez rakip fileleri havalandırdı. Rafa Silva aynı süreçte 14 asist üretti.

Galatasaraya Portekizli on numara Maaş talebi dudak uçuklattı

Portekizli on numaranın Benfica ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 30 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Atlético Povoense altyapısında futbola başlayan Rafa Silva daha sonra FC Alverca altyapısı, CD Feirense ve Braga'da oynadı. Benfica, 2016-2017 sezonu başında 16 milyon euro karşılığında Rafa Silva'yı renklerine bağladı. 30 yaşındaki on numara, Portekiz Milli Takımı'nda 25 maçta forma giydi.