Beşiktaş Son dakika: Ve Pepe Beşiktaş'ta!

Son dakika: Ve Pepe Beşiktaş'ta!

04.07.2017 - 23:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü, Portekizli stoper Pepe'yi kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı kulübün Instagram hesabından Pepe'nin Beşiktaş formasını giydiği bir fotoğraf paylaşıldı. Başka bir fotoğrafta da Beşiktaşlı Yönetici Umut Güner ve Pepe'nin imza anı yer aldı. Ayrıca Portekizli futbolcu da Vodafone Park Stadı'nın fotoğrafını paylaştı.

Son dakika: Ve Pepe Beşiktaşta

Son dakika: Ve Pepe Beşiktaşta

Haberin Devamı

Beşiktaş yılın transferinde mutlu sona ulaştı. Dün Portekizli yıldızla ilk görüşmeyi yapan Beşiktaş Yönetimi, olumlu geçen görüşmenin ardından bugün Pepe ile yeniden bir araya geldi.

Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Umut Güner, yıldız futbolcuyla prensipte anlaştı. Kontrattaki son detaylar gözden geçirildikten sonra Portekizli yıldız kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İŞTE SÖZLEŞME DETAYLARI

Beşiktaş'ın Pepe ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı, Portekizli yıldızın her bir sene için 3 milyon 350 bin euro garanti ücret alacağı ve imza parası olarak da 3 milyon euroya anlaşıldığı öğrenildi.

Portekizli yıldızın bu gece sabaha karşı İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Pepe, Azeri işadamı Mubariz Mansimov'un özel uçağıyla İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

KAP'A BİLDİRİLDİ

Beşiktaş Kulübü, Portekizli stoper Pepe'nin transferi konusunda futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Açıklamada, "Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe)'nin transferi konusunda futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Son dakika: Ve Pepe Beşiktaşta