Karagümrükspor Son dakika: Volkan Demirel sonrası Andrea Pirlo bombası! İtalyan basını duyurdu

Son dakika: Volkan Demirel sonrası Andrea Pirlo bombası! İtalyan basını duyurdu

05.06.2022 - 22:39 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun sona ermesinin ardından teknik direktör Volkan Demirel ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'te flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul ekibinin İtalya futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Volkan Demirel sonrası Andrea Pirlo bombası İtalyan basını duyurdu

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu sekizinci sırada tamamlayan ve teknik direktör Volkan Demirel'le yollarını sürpriz bir şekilde ayıran Fatih Karagümrük'te flaş bir gelişme yaşandı. Volkan Demirel ile ayrılık kararının resmen açıklanmasının ardından İstanbul ekibinin Andrea Pirlo'yla görüştüğü belirtildi. İşte soon dakika haberinin detayları..

Haberin Devamı

12 GALİBİYET ALDI

Volkan Demirel adına Fatih Karagümrük dönemi oldukça başarılı geçti. 40 yaşındaki teknik direktör ilk deneyiminde İstanbul ekibiyle anlaşma sağladı. Volkan Demiral, Fatih Karagümrük'ün başında 24 müsabakaya çıktı. Fatih Karagümrük bu maçlarda 12 galibiyet elde etti. Volkan Demirel'in öğrencileri 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Volkan Demirel ile ayrılık kararı alınmasının ardından hızlı bir şekilde yeni sezon öncesinde yeni teknik direktör için kollarını sıvayan kırmızı-siyahlı ekip, İtalyan futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo'yu gündemine almıştı.

YARIN VİDEO GÖRÜŞME YAPILACAK

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Karagümrük, Andrea Pirlo ile ekonomik şartlar üzerinde anlaşmaya yakın. Yarın kulüp ile teknik adam arasında anlaşmanın tamamlanması için bir video konferans görüşmesinin yapılacağı da belirtilenler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

JUVENTUS DÖNEMİ

Futbolculuk döneminde Inter, Milan ve Juventus formaları ile İtalyan futboluna damgasını vuran Andrea Pirlo, futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra ilk olarak kısa bir süre de olsa Juventus'un U23 takımında görev aldı. Daha sonra 2020'nin yaz döneminde Juventus'un başına geçen ve bir sezon takımın başında kalan 43 yaşındaki Pirlo, o sezonu Juve ile 78 puanla 4. sırada tamamladı. Genç teknik adamla o sezon sonunda yollarını ayıran Juventus, takımın başına Allegri'yi getirdi.

Perde arkası: Arjantin 3-0 İtalya

Yazarlar