Diğer Spor camiasından Erkin Koray için taziye mesajları!

Spor camiasından Erkin Koray için taziye mesajları!

07.08.2023 - 22:01 | Son Güncellenme:

Türk rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray hayatını kaybetti. Efsane ismin vefatı sonrası spor camiasından çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.

Spor camiasından Erkin Koray için taziye mesajları

Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Erkin Koray, 82 yaşında vefat etti. Usta sanatçının vefat haberinin ardından spor camiasından çok sayıda taziye mesajı geldi.

Haberin Devamı

İşte o paylaşımlar...

Beşiktaş: Türk müziğinin efsane isimlerinden, değerli sanatçı Erkin Koray’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Erkin Koray’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe: Usta sanatçı Erkin Koray’ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erkin Koray’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray: Türk müziğinin duayen ismi Erkin Koray'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erkin Koray'a, Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Trabzonspor: Türk müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erkin Koray’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

Başakşehir: Türk müziğinin duayen isimlerinden, Anadolu Rock müziğinin efsanelerinden Erkin Koray'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Adana Demirspor: Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Erkin Koray'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Fatih Karagümrük: Türk Rock Müziğinin usta ismi #ErkinKoray'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Erkin Koray’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Alanyaspor: Türk müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Erkin Koray’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Hatayspor: Ülkemizin en önemli sanatçılarından Erkin Koray’a yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Kayserispor: Müziğimizin usta isimlerinden Erkin Koray'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Koray’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

Kasımpaşa: Değerli sanatçılarımızdan Erkin Koray'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Ankaragücü: Türk müziğinin efsane isimlerinden, değerli sanatçı Erkin Koray’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erkin Koray'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

İstanbulspor: Değerli sanatçılarımızdan Erkin Koray'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bodrumspor: Türk rock müziğinin efsane isimlerinden, değerli sanatçı Erkin Koray’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Büyük ustaya Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Giresunspor: Türk müziğinin duayen ismi Erkin Koray’ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erkin Koray’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

Bandırmaspor: Türk müziğinin duayen isimlerinden Erkin Koray’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Erkin Koray’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Göztepe: Türk müziğinin usta isimlerinden Erkin Koray'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Usta sanatçıya Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Altay: Türk müziğinin duayen ismi, değerli sanatçı Erkin Koray’ın vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erkin Koray’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Gençlerbirliği: Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray’ın vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erkin Koray’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Bursaspor: Türk müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Erkin Koray’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

Iğdır FK: Türk müziğinin duayen ismi Erkin Koray'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Erkin Koray'a, Allah'tan rahmet; ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz.