Fenerbahçe Sportif direktörden olay Fenerbahçe yorumu! 'Cadı kazanından kurtulduk, delilik'

Sportif direktörden olay Fenerbahçe yorumu! 'Cadı kazanından kurtulduk, delilik'

31.07.2022 - 19:06 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'i elemesi halinde eşleşeceği Sturm Graz'da sportif direktör Andreas Schicker açıklamalarda bulundu. Andreas Schicker, Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçında yaşadıklarını anlattı ve sarı-lacivertlilerle eşleşmedikleri için memnuniyetini dile getirdi.

Sportif direktörden olay Fenerbahçe yorumu Cadı kazanından kurtulduk, delilik

Sturm Graz Sportif Direktörü Andreas Schicker, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşmedikleri için memnun olduğunu ifade etti. Avusturya ekibinin sportif direktörü, rakipleri Dinamo Kiev hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

"CADI KAZANINDAN KURTULDUK"

Schicker yaptığı açıklamada, "Sonuçta Kiev için mutluyum. Ama daha kötü bir takım oldukları için değil. İstanbul'daki cadı kazanından kurtulduk. Çünkü futbolcularımızın nasıl reaksiyon göstereceğinden emin değildim" ifadesini kullandı.

Sportif direktörden olay Fenerbahçe yorumu Cadı kazanından kurtulduk, delilik

"KIEV BİZDEN ÜSTÜN"

Red Bull Salzburg galibiyet sonrası konuşan Schicker, "Dinamo Kiev, fiziksel olarak güçlü bir takım. Aylardır futboldan uzak olmalarına rağmen İstanbul'da neler yapabileceklerini gösterdiler. Teknik olarak da iyi futbolculara sahipler. Bu gerçekten de zor olacak. Kiev açıkça bizden daha üstün" dedi.

Sportif direktörden olay Fenerbahçe yorumu Cadı kazanından kurtulduk, delilik

"FENERBAHÇE STADI KAYNIYORDU"

Sturm Graz Sportif Direktörü, Fenerbahçe ile oynamaktansa Dinamo ile oynamanın neden daha iyi olduğu sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

"Gerçekten de bir cadı kazanından kurtulduk. 70 dakika ayakta durmak zorunda kaldım. Yoksa Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçını göremezdim. Bütün stadyum kaynıyordu. Bazı oyuncularımızın böyle bir atmosferde nasıl bir reaksiyon vereceğini bilemiyorum" dedi.

"PUTIN'İN ADININ SÖYLEDİĞİNİ DUYMADIM"

Öte yandan Schicker, Fenerbahçe tribünlerinden Vladimir Putin lehine tezahüratlar yapılıp yapılmadığı sorusuna, "Ben Putin'in adının söylendiğini duymadım. Ama eğer gerçekten de söylemişlerse bu kesinlikle delilik" diyerek sözlerini tamamladı.