NBA Stephen Curry'nin videosu gerçek mi sahte mi? Dünya bunu konuşuyor

Stephen Curry'nin videosu gerçek mi sahte mi? Dünya bunu konuşuyor

06.12.2022 - 12:17 | Son Güncellenme:

Golden State Warriors'ın yıldızı Stephen Curry'nin antrenmanda tam sahadan üst üste attığı üçlükler görenleri hayrete düşürdü. Videonun sahte olduğunu iddia edenler çıktı fakat konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Stephen Currynin videosu gerçek mi sahte mi Dünya bunu konuşuyor

Golden State Warriors'ın dünyaca ünlü oyuncusu Stephen Curry yaptıklarıyla konuşulmaya devam ediyor. İdmanda yaptığı inanılmaz atışlarıyla konuşulan Stephen Curry'nin şutlarının sahte olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

ALPEREN ŞENGÜN'DEN BLOK
Golden State Warriors ve Houston Rockets geçtiğimiz günlerde karşı karşıya geldi. Chase Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Golden State Warriors 120-101 kazanırken Stephen Curry 30 sayı 10 asist 8 üçlük isabetiyle, Andrew Wiggins ise 36 sayı ve 10'da 8 üçlük isabeti ile yıldızlaştı. Houston Rockets'ta ise milli basketbolcu Alperen Şengün karşılaşmayı 12 sayı 4 ribaunt 1 asist ve 1 blok ile tamamladı.

NBA'DE TARİHE GEÇTİ
Mücadelede öne çıkan olay ise milli basketbolcu Alperen Şengün'ün Curry'e sayıya giderken yaptığı blok ve sonrasında yaptığı smaç oldu. Öte yandan Alperen NBA'de 1000 sayı ve 200 asiste ulaşan en genç pivot olarak tarihe geçti.

Stephen Currynin videosu gerçek mi sahte mi Dünya bunu konuşuyor

25 METREDEN ÜST ÜSTE 5 ATIŞI SOKTU
İdmanda basketbol şovu yapan Amerikalı yıldız Stephen Curry saha dışından kullandığı şutu deliksiz soktu. Üst üste atışlarına devam eden Curry inanılması güç şekilde yaklaşık 25 metreden 5 atışı birden potadan geçirdi.

Haberin Devamı

'SEN İNSAN MISIN CURRY'
Basketbolseverler, Curry'ye yaptığı yorumlarda sık sık "Sen insan mısın?" sorusunu sordu.

Stephen Currynin videosu gerçek mi sahte mi Dünya bunu konuşuyor

28 MİLYON KEZ İZLENDİ
Video dolaşıma girdiği andan itiabren sansasyon yarattı. Sosyal medyada kısa sürede izlenme oranı 28 milyonu aştı.

SAHTE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Curry daha önce birçok kez maç önceleri seyirci önünde yaptığı atışlarda bunu yaptığı kanıtlamıştı. Sahanın farklı noktalarından farklı uzaklıklarından attığı şutları potanın içine göndermişti. Fakat Curry'nin son videosu "sahte" iddialarına maruz kaldı. Daha önce çekilen futbol videolarında üst üste direğe vurma meydan okuması sahte çıkmıştı.

Stephen Currynin videosu gerçek mi sahte mi Dünya bunu konuşuyor

FARKLI AÇIDAN DA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI
Curry'nin üst üste attığı basketlerin farklı açıdan da kameraya alındığı ortaya çıktı. Yeni videonun yayınlanmasıyla atışların sahte olduğuna dair söylenti boşa çıkmış oldu.

İLK KEZ FİNAL MVP'Sİ SEÇİLDİ
Geçen son Boston Celtics'i 4-2'lik seri ile mağlup eden Golden State Warriors şampiyon olmuştu. Takımın kaptanı Stephen Curry ise ilk kez NBA finallerinin MVP'si seçilmişti. Golden State Warriors, son 8 sezonda dördüncü kez şampiyon olmayı başardı. Kaptan Stephen Curry ise maçın son düdüğünden sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Yazarlar