Voleybol Sultanlar Ligi'nde Magdalena Stysiak fırtınası! Tijana Boskovic ikinci sırada

Sultanlar Ligi'nde Magdalena Stysiak fırtınası! Tijana Boskovic ikinci sırada

20.10.2023 - 19:25 | Son Güncellenme:

Vodafone Sultanlar Ligi'nde ilk iki hafta heyecanı geride kaldı. Kadın voleybolunun en önemli organizasyonunda geride kalan iki haftanın ardından zirvede Kuzeyboru yer aldı. Fenerbahçe Opet'te Magdalena Stysiak ile Eczacıbaşı Dynavit'de Tijana Boskovic'in performansları dikkat çekti.

Sultanlar Liginde Magdalena Stysiak fırtınası Tijana Boskovic ikinci sırada

Avrupa voleybolunun en önemli organizasyonları arasında yer alan Vodafone Sultanlar Ligi'nde ilk iki hafta heyecanı sona erdi. VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet gibi dev takımların yarıştığı ligde Kuzeyboru'nun ilk iki hafta sonunda zirvede yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Vodafone Sultanlar Ligi'nde haftanın en skorer oyuncusu Fenerbahçe Opet'ten 8 oldu. Tecrübeli voleybolcu, sarı-lacivertlilerin 2'nci haftada oynadığı karşılaşmayı 37 sayıyla tamamladı ve zirvede yer aldı. Eczacıbaşı Dynavit'te 36 sayılık performans gösteren Tijana Boskovic ise ikinci sıraya yerleşti.

Sultanlar Liginde Magdalena Stysiak fırtınası Tijana Boskovic ikinci sırada

Vodafone Sultanlar Ligi'nde haftanın en skorer oyuncuları şu şekilde:

Stephanie Samedy - 30 sayı
Victoria Demidova - 26 sayı
Marina Markova - 26 sayı

Öte yandan Vodafone Sultanlar Ligi'nde 2'nci haftanın en çok blok yapan ismi Merve Atlıer oldu. Merve Atlıer, 7 blokla zirvede yer aldı. Çağla Akın ile Deniz Uyanık 6'şar, Sevil Nur Gökbudak ve Aslı Kalaç ise 5'er blokla haftayı tamamladı.

SERVİSTE ZEHRA ZİRVEDE

Haberin Devamı

Vodafone Sultanlar Ligi'nde 2'nci haftanın en fazla servis sayısı kazanan ismi Zehra Güneş oldu. VakıfBank'ın milli yıldızı, 4 servis sayısıyla zirvede yer aldı. Zehra Güneş'i şu isimler takip etti:

Tuana Elisa Köse - 3 ace
Tijana Boskovic - 3 ace
Aslı Kalaç - 3 ace
Laura Kunzler - 3 ace

Sultanlar Liginde Magdalena Stysiak fırtınası Tijana Boskovic ikinci sırada