Beşiktaş Süper Lig devi, Nwakaeme ile görüşmelere başladı! Kiralık olarak...

Süper Lig devi, Nwakaeme ile görüşmelere başladı! Kiralık olarak...

12.11.2022 - 12:49 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi, sezon başında Trabzonspor'la sözleşmesi biten ve Suud ekibi Al-Fayha'ya transfer olan Nijeryalı kanat oyuncusu ile ilk teması gerçekleştirdi.

Süper Lig devi, Nwakaeme ile görüşmelere başladı Kiralık olarak...

Süper Lig devi, ara transfer döneminde kadroya takviye yapmak için şimdiden kolları sıvadı. Bu doğrultuda geçen sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunda Uğurcan Çakır ile birlikte başrolü oynayan Anthony Nwakaeme ile görüşmeler başladı. 

Haberin Devamı

TRABZONSPOR DÖNEMİNDE 87 GOLE KATKI SUNDU

Yüksek tekniği ve şık çalımları ile Süper Lig'e damga vuran Nijeryalı yıldız, bordo-mavili formayla çıktığı 145 maçta takımına 47 gol ve 40 asistlik katkı sağladı.

Süper Lig devi, Nwakaeme ile görüşmelere başladı Kiralık olarak...

MUŞSPOR'A BÜYÜK JEST YAPTI

Nijeryalı yıldız, Muşspor'a 1071 forma satın alarak destekte bulundu. TFF 3. Lig temsilcisi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 33 yaşındaki oyuncunun desteğini duyurdu.

AL FAYHA'DA 3 KEZ AĞLARI SALLADI 

Bu sezon Al Fayha ile 7 karşılaşmada boy gösteren 33 yaşındaki futbolcu 3 gole imzasını koydu. Nijeryalı futbolcunun kulübü ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

BEŞİKTAŞ'TAN NWAKAEME HAMLESİ

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Ara transfer döneminde kanat transferi yapması beklenen siyah-beyazlılar gündemine Trabzonspor'un eski yıldızı Anthony Nwakaeme'yi aldı.

Haberin Devamı

KİRAMA TEKLİFİ

Nijeryalı yıldızla ilk teması sağlayan Beşiktaş'ın 33 yaşındaki oyuncudan olumlu dönüş alan yönetimin ara transfer döneminde Suudi kulübüne tecrübeli futbolcu için kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi.