Fenerbahçe Süper Lig devinden Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'dan ayrılıyor

Süper Lig devinden Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'dan ayrılıyor

01.01.2024 - 09:19 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli’den ayrılma kararı alan Roberto Firmino için bomba bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi Brezilyalı yıldızın peşinde.

Süper Lig devinden Roberto Firmino bombası Suudi Arabistandan ayrılıyor

Liverpool kariyerinin ardından sezon başında Al Ahli'nin yolunu tutan Brezilyalı yıldız Roberto Firmino, Suudi Arabistan ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. Yıldız golcü için Süper Lig iddiası gündeme geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE DEVREDE

Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu güçlendirmekte kararlı olan Fenerbahçe’nin adı, dünyaca ünlü bir yıldızla anıldı... İngiltere merkezli bir spor radyo kanalı olan talkSport, aralarında Sarı-Lacivertliler’in de olduğu bazı kulüplerin, Liverpool’un eski forveti Roberto Firmino ile ilgilendiğini açıkladı.

Bu sezonun başında Kırmızılar’dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan’ın Al Ahli Takımı’nın yolunu tutan Firmino’nun, bu takımda aradığı ortamı bulamadığı bildirildi.

Teknik direktör Matthias Jaissle’le de anlaşamadığı öne sürülen tecrübeli oyuncunun, 2026’ya kadar kontratının bulunduğu Al Ahli ile yolları ayırma kararı aldığı ifade edildi.

BEŞ KULÜP PEŞİNDE

Kanarya’nın yanı sıra yine Suudi Arabistan’dan AlShabab, Al-Ettifaq ve Al-Fateh, İngiltere Premier Ligi’nden de Sheffield United’ın, Brezilyalı golcüye talip olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Tam da Sarı-Lacivertliler’de Michy Batshuayi’nin takımdan ayrılacağı haberlerinin çıktığı bir ortamda Firmino isminin, sosyal medyada da taraftarları oldukça heyecanlandırdığı görüldü.

Haberin Devamı

PERFORMANSI

32 yaşındaki futbolcu, Al Ahli’de şu ana kadar çıktığı 19 maçta 3 gol atarken, 2 de gol pası verdi.

Yazarlar