Trabzonspor Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi!

Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi!

29.03.2024 - 07:49 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi, 2022-23 sezonunda yarım sezon Beşiktaş forması giyen ve kariyerini Hoffenheim'da sürdüren Wout Weghorst için harekete geçti. Söz konusu kulüp, yıldız oyuncuyu transfer listesinin başına yazdığı kaydedildi.

Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi

Yeni sezonda tek hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor, forvet transferinde nokta atışı bir tercih yapmak istiyor. Daha önce Cornelius için çok ısrarcı davranan ve Danimarkalı yıldızdan şampiyonluk yolunda büyük katkı alan teknik direktör Abdullah Avcı, yine benzer bir profili takıma kazandırmak amacında. Tecrübeli hocanın aklındaki isim; Wout Weghorst. Hollandalı yıldız için ara transferde yani Ocak ayında da hamle yapan Bordo-Mavililer, olumsuz yanıt almıştı.

Haberin Devamı

Trabzonspor, bonservisi Burnley’de olan ve bu sezonu Hoffenheim’da kiralık olarak geçiren Weghorst konusunda yeniden atak yapmayı planlıyor. İngiliz kulübüyle 1 yıl kontratı bulunan 31 yaşındaki Weghorst için tüm kozlar oynanacak.

MANCHESTER UNITED'DA TUTUNAMADI

Beşiktaş'tan apar topar Manchester United'a transfer olan Weghorst, Premier Lig devinde kendisini kanıtlayamadı. 2023'ün ocak ayında Kırmızı Şeytanlar'a katılan Hollandalı santrfor, United ile toplamda 31 maça çıktı. Weghorst, söz konusu 31 karşılaşmada iki gol atıp üç asist yaptı. Tecrübeli oyuncu, Premier Lig'de gol ile tanışamadan Burnley'ye geri döndü.

HOFFENHEİM'A TRANSFER OLDU

Weghorst, Yaz transfer döneminde Hoffenheim'a kiralandı. Alman temsilcisi Weghorst'u kiralamak için Burnley'ye 1.5 milyon Euro kiralama ücret ödemişti. Hollandalı futbolcu, Bundesliga’da bu sezon 21 maça çıkıp 5 kez ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

ONUACHU İÇİN TEK YOL VAR

1.97’lik golcünün, Burnley’de devam etmeyeceği öğrenildi. Öte yandan Fırtına’da kiralık forma giyen Paul Onuachu’nun bonservisinin alınması çok zor gözükürken, Southampton’ın 10 milyon Euro’nun üzerinde beklentisi var. Nijeryalı forvetin tekrar kiralanıp kiralanmayacağı ise henüz net değil.

 

Yazarlar