Futbol Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

20.01.2013 - 11:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Wesley Sneijder sonunda ikna oldu...

Assaidi sürprizi

Mecburi istikamet Carlinhos

Wesley Sneijder sonunda ikna oldu...

Hollandalı yıldızın transferini prestij meselesi olarak gören Sarı-Kırmızılılar, İnter’le anlaştıktan sonra oyuncuyu da ikna etmeyi başardı.

Wesley Sneijder’in transferinde dün gece yine sıcak bir gelişme yaşandı. Hollandalı yıldızın transferini prestij meselesi olarak gören Sarı-Kırmızılılar, İnter’le anlaştıktan sonra oyuncuyu da ikna etmeyi başardı. Elde edilen son bilgiye göre 28 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’a kontrat için yeşil ışık yaktı, ancak bu kez bambaşka bir problem ortaya çıktı. Sneijder’in menaceri Soren Lerby, ilk teklif sunulduğunda yüzde 7’lik bir transfer payı istiyordu. Daha sonraki görüşmelerde işler olumlu yönde gelişince, pay bir anda yüzde 10’a çıktı. Galatasaray Yönetimi bu komisyon talebini de kabul etti. Ancak Sneijder, “Bu iş tamam, detayları görüşebilirsiniz” deyince, Lerby son bir hamle daha yaparak, komisyonu yüzde 15’e yükseltti.

Haberin Devamı

Hemen İtalya’ya uçtular

Soren Lerby’nin bu kurnazlığı Galatasaray Yönetimi’nin büyük tepkisini çekti. Sarı-Kırmızılı iki yönetici Lutfi Arıboğan ile Sinan Kalpakçıoğlu da dün akşam apar topar Milano’ya uçtu. Sniejder ve babası ile yemekte buluşan yöneticiler Hollandalı yıldıza, “Menacerine istediği komisyondan indirim yapmasını söyle” mesajını iletti. Sneijder’in menaceriyle yapacağı görüşmenin ardından transfere son noktanın konacağı ve imzaların atılacağı bildirildi.

Materazzi de karıştı!

Sneijder hakkında ilginç bir iddia da İtalya’dan geldi. İnterli futbolcu Marco Materazzi’nin menacer kardeşi Matthew Materazzi, “Sneijder’in Galatasaray’a gideceğini düşünmüyorum” açıklamasını yaptı.

Assaidi sürprizi

Sezon başı ismi günlerce Galatasaray'la anılan ancak son anda Liverpool'a imza atan Oussama Assaidi, İngiltere'de umduğunu bulamadı, kulüp aramaya başladı. Fas asıllı yıldızın gönlünde Aslan yatıyor. Assaidi, menajer aracılığıyla sarı-kırmızılılara haber yolladı.

Mecburi istikamet Carlinhos

Haberin Devamı

Kasımpaşa maçında defansın tel tel dökülmesi, özellikle Riera’nın etkisiz futbolu, Galatasaray için sol bek transferinin ne kadar zaruri olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Uzun süredir Fluminense’nin sol beki Carlinhos’la ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, bu transferi bitirmek için bir kez daha düğmeye bastı. Brezilyalı futbolcuyla büyük ölçüde mutabakat sağlayan Galatasaray, kulübü Fluminense’yi bir türlü ikna edemiyordu. Tarafların bu hafta içerisinde bir araya gelerek işi bitirmesi bekleniyor. Aksi takdirde alternatif isimlere ağırlık verilecek.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Belhanda'da dev adım

F.Bahçe istedi, Newcastle alıyor

Yine yeni yeniden Simon Kjaer

Belhanda'da dev adım

"Sadece tek bir sıkıntı var. Fenerbahçe parayı üç yılda ödemek istiyor. Görüşmeler böyle devam ederse oyuncumuzu vermeyi düşünüyoruz"

Fenerbahçe, Montpellier'in genç yıldızı Belhanda transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Fransız ekibinin başkanı Louis Nicollin'in geçen gün yapmış olduğu, "Fenerbahçe bize biraz daha yardımcı olmaya başladı. Belhanda kısa süre içinde ayrılabilir" sözlerine yeni bir boyut kazandırdı. Nicollin, "Sadece tek bir sıkıntı var. Fenerbahçe parayı üç yılda ödemek istiyor. Görüşmeler böyle devam ederse anlaşacağız" sözleri transferin yakında biteceği şeklinde yorumlandı. Öte yandan Fransa basınında çıkan diğer iddialar Faslı yıldızın takımıyla sağlarını kopardığı yönünde. Belhanda'nın ayda 200 bin euro kazanmasının sorun olduğu, Montpellier'nin bu yüzden oyuncusunu elden çıkarmaya yakın olduğunu yazdı. Ayrıca Nicollin'in sözlerine yer veren Fransa basını, "Belhanda'yı satmak istiyorum. Sanırım o da ayrılmak istiyor. Verdiği sözleri yerine getirmiyor" dediğini satırlarına taşıdı.

ABDULLAH KİĞILI: EL SIKIŞTIK
Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Belhanda ile el sıkıştıklarını söyledi. Kiğılı, "Teklifimizi kabul etmelerini bekliyoruz. Kulübü yaptıkları ilk tekliften indirim yaptı ama biz onu da kabul etmedik" dedi. Kiğılı, bonservisi için talep edilen fiyattan 10 milyon euro'ya düşüldüğünü, kendilerinin 8 milyon'da direndiklerini belirtti.

Haberin Devamı

F.Bahçe istedi, Newcastle alıyor

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen Montpellier'in yıldız ismi Mapou Yanga-Mbiwa'nın, Newcastle United'a transferinin gerçekleştiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin gözdesi Ada yolcusu!..

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen Montpellier'in yıldızı Mapou Yanga-Mbiwa'nın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'a transferinin gerçekleştiği öne sürüldü.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Avrupa'nın dev kulüpleri tarafından da yakından takip edilen Mbiwa'nın, 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Newcastle United'a transfer olacağı ifade edildi.

Orta Afrika Cumhuriyeti asıllı olan ve Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen genç futbolcu, 2007 yılından bu yana formasını giydiği Montpellier'de 168 maça çıktı ve 4 gole imza attı.Yine yeni yeniden Simon Kjaer

F.Bahçe'nin geçen sezon isteyip de alamadığı Danimarkalı stoper ile yeniden temasa geçtiği iddia edildi. F.Bahçe'nin Wolfsburg kulübü ve 23 yaşındaki oyuncunun menajeri Mikkel Beck ile pazarlık yaptığı belirtiliyor. Geçtiğimiz sezon Roma'ya kiralanan (28 maçta görev yaptı) milli oyuncu için Fenerbahçe'nin 3 milyon euro'luk teklif yaptığı öğrenildi. Sezon başında sıkıntılar yaşasa da son maçlarda göze giren ve Wolfsburg'ta 15 maça çıkan Kjaer, Galatasaray'ın da gündemine gelmişti. Terim, Kjaer yerine Cris'i tercih etmişti.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Son gözde Chevalier

Beşiktaş'ın transfer listesine her geçen gün yeni bir isim ekleniyor. Önceki gün Japon oyuncu Okazaki'nin menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilmesinden sonra bu kez de siyah-beyazlı takıma Hollanda'nın RKC takımında forma giyen Fransız Teddy Chevalier teklif edildi. Kartal da oyuncuya sıcak bakıyor.

DE TELEGRAAF YAZDI
Hollanda'dan De Telegraaf Gazetesi RKC'nin golcü oyuncusunun Beşiktaş'a yakın olduğunu, görüşmelerin olumlu sürdüğünü ve takımın başarılı bir golcüyü kaybetme noktasına geldiğini yazdı. Bu transfer girişimi Beşiktaş cephesinde de sevinçle karşılandı. Şimdi herkes görüşmelerin sonucunu bekliyor.

CHEVALİER KİMDİR?
Doğum Tarihi: 28 Haziran 1987
Doğum Yeri: Fransa
Boyu: 1.78
Kilo: 72
Pozisyon: Forvet
Forma No: 9
Kulübü: RKC 13 (7)