Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

10.06.2013 - 10:42 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fenerbahçe Kaka'yı bitiriyor

Lorenzo Melgarejo Fenerbahçe'yi reddetti!

Benfica'nın kozu Burak!

Serdar Taşçı: Fenerbahçe'de oynarım

Lucescu'dan F.Bahçe açıklaması

Kadlec zor gibi

Meireles gidebilir

Fenerbahçe Kaka'yı bitiriyor

Alves ile defansı sağlama alan F.Bahçe'de asıl hedef takıma bir 'beyin' almak. Başkan Yıldırım, Real Madrid'in kadroda düşünmediği Kaka'yı yönetim toplantısında açıklayacak

Fenerbahçe için her dakika yeni bir hoca ve yeni bir futbolcu gündeme gelirken, başkan Aziz Yıldırım ser veriyor sır vermiyor. Teknik adam için henüz resmi açıklama yapılmazken, Alper Potuk ve Bruno Alves haricinde kimse açıklanmadı. Başkan Aziz Yıldırım ve idari menajer Hasan Çetinkaya ise transfer için harıl harıl çalışıyor.

Haberin Devamı

TRANSFERİ GÖRECEKLER
Geçen sezon Real Madrid'de istediği şansı bulamayan ve çoğunlukla yedek kulübesinde kalan Kaka, "Oynayabilecek bir takıma gitmek istiyorum. 4-5 yıl daha üst düzeyde futbol oynayabilirim" dedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın Real Madrid Başkanı Florentina Perez ile her konuda anlaştığı, Kaka'nın ikna edilmesine çalışıldığı belirtiliyor. Real Madrid, yıllık 9 milyon euro'ya mal olan oyuncudan kurtulmak için F.Bahçe'ye zorluk çıkarmayacak.

TEKNİK ADAMI BEKLİYORUM
Brezilyalı oyun kurucunun, "Teknik adam belli olsun sonra konuşalım" diyerek işi ağırdan aldığı da belirtiliyor. Başkan Aziz Yıldırım, önümüzdeki hafta teknik direktörün belli olmasından sonra Kaka'yı da resmen açıklayarak, "Çilek öyle olmaz, böyle olur" diyerek ezeli rakibi G.Saray'a misilleme yapacağı konuşuluyor. Yıldırım daha önce, "4. yıldızı G.Saray'dan önce takacağız. Bunu üst üste iki şampiyonlukla yaşayacağız" demişti.

Lorenzo Melgarejo Fenerbahçe'yi reddetti!

Benfica'nın 22 yaşındaki sol beki Lorenzo Melgarejo, Fenerbahçe'ye gitmeyi reddetti.

Benfica'nın kozu Burak!

Fenerbahçe, Cardozo transferinde köşeye sıkışmış durumda...

Bonservis bedelini çok bulan F.Bahçe’ye Benfica yönetimi, “Burak’ı ülkenizde 25 milyon Euro’ya satıyorlar, Cardozo için 15 milyon Euro çok değil” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Oscar Cardozo transferinde ilginç gelişmeler yaşanırken Benfica Kulübü istediği parayı almak için direnmeye devam ediyor... Buna karşılık da Sarı-Lacivertliler kıran kırana bir pazarlığa girmiş durumdalar. Portekiz ekibi, Paraguaylı yıldızı için belirlediği 15 milyon Euro bonservis bedelinden aşağıya inmiyor. Pazarlıkları yürüten idari menajer Hasan Çetinkaya bu konuda elinden geleni yapıyor ancak Benficalı yöneticilerin oynadıkları son koz karşısında köşeye sıkışmış durumda.

Portekizli idareciler bonservis bedelinin çok bulunması üzerine, “Ülkenizde golcü Burak Yılmaz için kulübü Galatasaray bonservis bedeli olarak 25 milyon Euro istiyor. Bu nedenle kendini kanıtlamış ve kalitesi belli olan Cardozo için 15 milyon Euro çok değil” diyerek adeta son kozunu oynadı.

ÖNEMLİ KULÜPLER DEVREDE
Oscar Cardozo için Fenerbahçe kıran kırana bir pazarlık yaparken elini çabuk tutmazsa yıldız oyuncuyu kaçıracak gibi görünüyor. Çünkü özellikle Milan ve Atletico Madrid ile birlikte iki İngiliz kulübünün de Cardozo için girişimlere başladığı öğrenildi. Bu durum Sarı-Lacivertliler’in canını sıkarken işi bir an önce bitirmek için belirlenen 8 milyon Euro’luk bonservis bedelinde artırıma gidilip 10 milyon Euro teklif edilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Serdar Taşçı: Fenerbahçe'de oynarım

F.Bahçe'nin bir süredir görüştüğü Serdar Taşçı, İstanbul'a gelerek F.Bahçeli yöneticilerle masaya oturdu. İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın uzun süredir pazarlık halinde olduğu genç stoperin "Evet" dediği öğrenildi. F.Bahçe böylece defansın göbeğini Bruno Alves ve Serdar Taşçı gibi Avrupa deneyimi yüksek, geriden oyun kuran iki stopere emanet edecek. Serdar ile bir yıl daha sözleşmesi olan Stutgart'ın ilk görüşmelerde 5 milyon euro bonservis istediği belirtiliyor. 26 yaşındaki oyuncu dün gece Beyaz TV'ye, 'F.Bahçe'de oynamak ister misin?' sorusuna 'Neden olmasın. Sözleşmem sürüyor ama her şey olabilir" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Lucescu'dan F.Bahçe açıklaması

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de, adaylar arasında yer aldığı iddia edilen Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe ile adı anılan Mircea Lucescu, konu hakkında net ifadeler kullandı. Beyaz TV’ye konuşan Lucescu, Fenerbahçe’nin kendisiyle görüşüp görüşmediği hakkındaki soruya yanıt verirken, “Hayır. Şuan İtalya’da tatildeyim. 2 sene daha Shaktar Donetsk ile sözleşmemi uzattım. Ben profesyonel bir teknik direktörüm ve kulübüm de sözleşmem biten kadar burada kalmamı istiyor” dedi.

Türkiye’ye dönme ihtimali hakkında ise Rumen teknik adam şunu söyledi; “Türkiye’yi seviyorum, Türk ligini seviyorum. İstanbul’da yaşamayı seviyorum. Dönmem sorun değil ama tekrar ediyorum, sözleşmem var. Ben bir profesyonelim ve 2 yıl daha takımımla sözleşmem var”.

Fenerbahçe’nin sözleşmedeki tazminatı ödeyerek kendisini getirebileceği hakkındaki yoruma ise Luce “Bu konuyu tartışmak benim işim değil. Gazetelerin ve televizyonların tartışması da yersiz. Bunu kulüpler konuşabilir. Ben Donestk’te kalmaya karar verdim. Bu tür şeyleri tartışmak ne benim, ne de Fenerbahçe’nin de işine yaramaz. 2 yıl daha kontratım var ve burada tamamlamak istiyorum” karşılığını verdi.

Son olarak Fenerbahçe taraftarının kendisine çok güvendiği yorumunun yapılmasına ise Lucescu “Bu pek mümkün değil ama duymak güzel. Türkiye’deki hatıralarım güzel” yorumunda bulunarak sözlerini noktaladı.

Kadlec zor gibi

Sol bek için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Bayer Leverkusen forması giyen Michal Kadlec için yaptığı görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkaramadı.

Bundesliga’yı üçüncü sırada tamamlayan Alman ekibi Şampiyonlar Ligi’ne katılacağı için sarı-lacivertli kulübü geri çevirdi. Ancak Çek futbolcunun aldığı cazip teklifi değerlendirmek istediği ve kulübünü ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Kadlec’in olmaması durumunda ise yerine düşünülen isim belli oldu. Tottenham forması giyen Ekotto’nun sarı-lacivertli ekibe gelmeye hazır olduğu bildirildi.

Meireles gidebilir

Yönetim iyi bir teklif gelmesi halinde Raul Meireles’i satmayı düşünüyor.

Orta sahadaki alternatiflerin fazlalılığın yanı sıra yabancı kontenjanı sorunu da yönetimi bu karara itti. Ayrıca Portekizli futbolcunun yüksek maliyeti de sarı-lacivertli kulübü bir hayli zorluyor. Monaco ve bazı İtalyan kulüplerinin gündeminde olan Meireles için istenen minimum rakamın 10 milyon euro olduğu öğrenildi. Fenerbahçe bu oyuncuyu aynı fiyata almıştı.


Galatasaray transfer haberleri

Gervinho’ya 12 milyon euro

Alternatifleri hazır
Kazım dönüş hazırlığında
Cimbom'da yeniden Malouda
Gervinho’ya 12 milyon euro
Daily Star gazetesi, Galatasaray’ın, Fildişi Sahilli oyuncu içinArsenal’e 12 milyon sterlin bonservis teklif edeceğini ileri sürdü

İngiliz basını, kanatlarına takviye yapmak isteyen Galatasaray’ın, Arsenal forması giyen Fildişi Sahilli yıldız Gervinho ile ilgilendiğini ileri sürdü.

Daily Star gazetesi, Manchester United’ın istediği yüksek bonservis nedeniyle Nani’de geri adım atan sarı-kırmızılı kulübün, Gervinho için Arsenal’e 12 milyon sterlin bonservis bedeli teklif ettiğini ileri sürdü.

Haberde, Lille’den transfer olduğu Arsenal’de aradığını bulamayan Gervinho’nun, Galatasaray’da vatandaşları Didier Drogba ve Emmanuel Eboue ile birlikte oynamak istediği savunuldu. Teknik Direktör Arsene Wenger’in bu transfere onay verdiği ve Gervinho’nun satışından gelecek paranın yeni oyuncular için kullanılacağı da iddia edildi.

Alternatifleri hazır

Dün gerçekleşen geleneksel Galatasaray Lisesi pilav gününde Ünal Aysal, kiralık sözleşmesi sona eren Felipe Melo’nun geleceğine değindi. Aysal, “Melo için çalışıyoruz. Kesinlikle kadromuzda tutmak isteriz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Şartlar ve Melo’nun tercihi belirleyici olacak” görüşünü bildirdi.
ÖNCELİK MELO’DA AMA…
BÜLENT Tulun aracılığıyla geçen hafta Juventus ile masaya oturan Galatasaray, 6 milyon euro isteyen İtalyan devinin indirim yapmasını bekliyor. Sarı-kırmızılılar her ihtimale karşı Melo’nun alternatifleri üzerine de çalışıyor. Brezilyalı ön liberonun yerine iki aday söz konusu: İnter’den Zdravko Kuzmanovic ve St.Etienne’den Joshua Guilavogui.
PITBULL’DAN DAHA GENÇLER
30 yaşındaki Melo’nun alternatifleri, daha genç iki isim. İnter forması giyen 1987 doğumlu Kuzmanovic, Sırbistan Milli Takımı için de ter döküyor. St.Etienne’nin 23’lik genç yıldızı Guilavogui ise geçen hafta yaptığı açıklamada “Menajerim Galatasaray ve Sunderland’den teklifler olduğunu söyledi. Eğer kulübüm gitmemi isterse, ayrılırım” demişti.
Kazım dönüş hazırlığında
Geçtiğimiz sezonu Blackburn Rovers'da kiralık olarak geçiren Colin Kazım, yeni sezona G.Saray'da başlayacak.
2011-12 sezonunun ortasında Galatasaray’dan ayrılan ve Olympiakos’a giden Colin Kazım, geçtiğimiz futbol yılını Blackburn’de geçirmişti. Sarı-kırmızılı kulübe dönüp dönmeyeceği merak edilen Kazım için yanıt futbolcunun kendisinden geldi.
SCOTT PİRİ İLE HAZIRLANACAK
Tatilde bulunduğu Jamaika’dan twitter aracılğıyla Galatasaray taraftarlarına seslenen Kazım, “Haftaya Los Angeles’ta Scott Piri ile çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum” diyerek dönüş sinyali verdi. Fatih Terim’in de son bir şans isteyen milli futbolcunun dönmesine sıcak baktığı belirtildi.
Cimbom'da yeniden Malouda
Sarı kırmızılılar bonservisi elinde olan Fransız yıldız Florent Malouda'yı yeniden gündemine aldı
İngiliz basını, G.Saray için yine bomba bir iddia ortaya attı. Chelsea ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Florent Malouda'nın sarı-kırmızılıların gündeminde olduğu ileri sürüldü. 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu, lig bitmeden de Cimbom'un gündemine gelmiş, Fransız oyuncu TT Arena'da oynanan Trabzonspor derbisini tribünden izleyince dedikodular ayyuka çıkmıştı.

Beşiktaş transfer haberleri

Adalı: Hocam belli

'Bırakın Beşiktaş'a gideyim'

Ronaldinho Bilic'le geliyor
Bendtner umudu
Adalı: Hocam belli
Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, seçim öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Kulübü'nün 16 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimli genel kurulunda başkanlık için Fikret Orman ile yarışacak olan Serdal Adalı önemli açıklamalarda bulundu.

TV8'de yayınlanan Telegol adlı programa katılan Serdal Adalı "İki teknik adamla görüşüyorum. İkisi de Beşiktaş'a gelmeye hazır. Hocam belli" dedi. İşte Adalı'nın açıklamaları:

"İki teknik direktörle görüşüyorum. Beşiktaş'a gelmeye hazırlar. Bunun cevabını 17 Haziran sabahı göreceksiniz. Daha fazla bilgi veremem. Mustafa Denizli ile en son Rize'nin şampiyonluğundan sonra konuştuk. Fikret Orman ile aynı hocalarla görüşmüyoruz."

"Yıldırım Demirören döneminde futbol şubesinde yetki bendeydi. Ama 2010 öncesi yapılan ne var, inanın ben de bilmiyorum. Bu borcun nasıl olduğunu detaylı bilmiyorum. Ortada 8 senede oluşan bir borç var. Biz de bu borcun altına gövdemizi koyacağız."

"İyi bir ekip kurduk. Beşiktaş'ın sorunları belli. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Beşiktaş'a yakın borçları var. 500 milyon TL civarında. Beşiktaş Başkanlığı çözüm yeridir. Hiç kimsenin ağlama lüksü yok. Beşiktaş, Türkiye'nin gayrımenkul olarak en zengin takımıdır. Kuvvetli bir camiayız. Zaman içinde yönetimlerden kaynaklı sıkıntılarla buralara gelindi. Yurtdışı kaynaklı bir kredi hazırlığı yaptık. Beşiktaş senede 30 milyon TL faiz ödüyor. Gelir-gider dengesini bulmamız lazım."

"Bununla beraber stat konusu var. En önemli nokta. Bununla birlikte hazırlık yapmamız lazım. Stadın geliriyle stadı yapacak olursak, sadece stadımızı yenilemiş oluruz. Bütçeye faydası olmaz. Stadı daha uzun vadede krediyle yapıp, yakın dönemdeki gelirleriyle borç ödemesine gitmemiz lazım. Ben inşaatçıyım. Taksim'in hemen altında, İstanbul'un göbeğinde stat 1 senede bitmez. Gerçekçi değil. İstanbul'da inşaat yapanlar bilir. Yeni stadın projesine ulaşamıyorum."

"Yönetim kurulu; Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüşmüş önümüzdeki sezon maçları oynamak için. Olmadığı zaman ne olacak? Fenerbahçe ve Galatasaray'ı geçmemiz için stadı bir an önce yapmamız lazım. Yönetimin kuruluna yakın insanlardan duyduğuma göre Fenerbahçe'den 'Burada oynayabilirsiniz' sözü varmış"

"Mali tablonun düzelmesi sportif başarıyla beraber yürüyen bir hadesi. Eğer siz stada 11 bin kişi yerine 35 bin kişi getirmezseniz, yaptığınız planlar tutmaz. 'Feda' ilk başta benim de hoşuma giden bir söylemdi. Ama uzadıkça herkesi üzdü."

"Yeni hoca isterse Quaresma gelir. İstediği iki oyuncu var. İkisi de gelir. 1.5 senede benim yaptığım transferler belli. Açıp bakarsanız. Quaresma'yı camia istedi, ben aldım. Samet Aybaba'nın arkasında durmamak bana göre hataydı. 4 sene imza attırdıysanız, arkasında duracaksınız."

'Bırakın Beşiktaş'a gideyim'
Kaleyi Sv Stuttgart Kickers’dan Günay Güvenç’le takviye eden siyah-beyazlılar, orta sahaya da Rubin Kazan’dan Gökhan Töre’yi almak için önemli yol kat etti.
ALMANYA doğumlu olan milli futbolcu, önceki gün İstanbul’a geldi. Tatil amacıyla şehire geldiğini söyleyen Gökhan Töre, siyah-beyazlı yetkililerle de görüştü. Yapılan görüşmenin ardından Beşiktaş’ın kendisini kadrosuna katma isteğine sıcak bakan genç futbolcu, bonservisini elinde bulunduran Rusya’nın Rubin Kazan kulübünün yetkilileriyle temasa geçti ve ayrılmak isteğini iletti.
‘OYNAMAM?LAZIM’
Geride kalan sezonda sadece 7 karşılaşmada görev alabilen ve gol atma başarısı gösteremeyen Gökan Töre, Rubin Kazan yetkililerine, “Daha çok oynamak istiyorum ancak ne yazık ki burada bu şanssı bulamıyorum. Türkiye’den Beşiktaş benimle ciddi şekilde ilgileniyor. Beni bırakın ve Beşiktaş’a gideyim” dedi.
BUNUN üzerine siyah-beyazlı yönetim, Rubin Kazan kulübüyle irtibat kurarak 21 yaşındaki orta sahayı transfer etmek istediklerini söyledi. Fakat Rus ekibinin talep ettiği 5 milyon Euro bonservisi fazla bulan Beşiktaş, oyuncuyu bir yıllığına kiralama yoluna gidecek.
BAYER Leverkusen, Chelsea ve Hamburg gibi önemli takımların formalarını giyen Gökhan Töre’nin önümüzdeki günlerde siyah-beyazlılara kiralık olarak imza atması bekleniyor.
Ronaldinho Bilic'le geliyor
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Teklif yaptık. Yanıt bekliyoruz" dediği ünlü sambacıyı, teknik direktörlük için öneri götürülen Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic'in istediği ileri sürüldü
Beşiktaş'ta ismi bile taraftarları heyecanlandırmaya yeten Ronaldinho transferi konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Son iddia Hırvatistan'dan geldi. Hırvat 24 Sata (24 Saat) gazetesi, siyah-beyazlı ekibin Ronaldinho'ya teklifini Slaven Bilic'in isteğiyle yaptığını yazdı. Haberde, Bilic'in Beşiktaş yönetimiyle teknik direktörlük için görüşme halinde olduğu da ileri sürüldü. Rus ekibi Lokomotiv Moskova'da başarısız bir sezon geçiren Bilic, sezon başında da Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak anlaşılamamıştı.
DROGBA GİBİ UÇURUR
Öte yandan Ronaldinho konusunu gündeme getiren 2. başkan Ahmet Nur Çebi'nin, başkan Fikret Orman'ı maliyeti 12 milyon euro'yu bulan bu transfere Didier Drogba örneğini vererek ikna ettiği belirtildi. Çebi'nin, "Galatasaray, Drogba'yı aldı, bir anda çehresi değişti. Bizim de imajımızı düzeltmek için böyle bir transfere ihtiyacımız var. Seçim öncesinde de iyi bir etken olur" görüşünü dile getirdiği öğrenildi. Menajerinden gelen açıklamalara rağmen, Beşiktaş'ın Ronaldinho için girişimlerini sürdürdüğü bildirildi.
BU HAFTA NETLEŞECEK
Kartal'da teknik adam konusunun bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Fikret Orman'ın Bilic iddiası dışında Alman Thomas Schaaf ve Arjantinli Marcela Bielsa üzerinde durduğu belirtiliyor. Kayseri'nin hocası Prosinecki ve Mustafa Denizli'nin de gündemde yerini koruduğu vurgulandı. Serdal Adalı'nın da birkaç teknik adam ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.
Bendtner umudu
Beşiktaş'ın listesinde yer alan Danimarkalı golcü, Türkiye'den bir takımın da aralarında yer aldığı 5-6 kulüple görüştüğünü açıkladı
Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Arsenal'li Nicklas Bendtner, 5-6 takımla görüşmelerinin sürdüğünü, kararını 15 gün içinde vereceğini açıkladı. Arsenal'den ayrılma konusunda yönetimle anlaştığını belirten Danimarkalı golcü, görüştüğü takımlar arasında Türkiye'den kendisini isteyen bir kulübün de olduğunu belirtti. Bu takımın Beşiktaş olduğu ifade ediliyor.
En şanslı ekip Beşiktaş!
Sky Sport'ta yapılan ankette Bendtner'in yüzde 27 ihtimalle Beşiktaş'a gideceği belirtildi. Bundesliga'da bir takıma transfer olma şansı ise yüzde 23 olarak gösterildi. Geçtiğmiz sezon Juventus'a kiralanan 25 yaşındaki yıldız, 9'u Serie A'da olmak üzere toplam 11 maçta şans bulurken, gol atamadı. 1.95 boyundaki oyuncu Danimarka Milli Takımı formasıyla ise 55 maçta 22 kez fileleri havalandırdı.