Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

19.01.2014 - 11:46 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Ronaldo gelecek

Haberin Devamı

Gözler Caner Erkin'de

F.Bahçe taraftarına Yargıtay kararını bile unutturdu!

Ronaldo gelecek
Bruno Alves, "Ersun Yanal'dan çok etkilendim, farklı bir mantalitesi var. En beğendiğim oyuncu Emre Belözoğlu, en zorlandığım oyuncu da Didier Drogba" dedi

F.Bahçe'nin Portekizli yıldızı Bruno Alves, Antalya'da FOTOMAÇ'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Muhabirimiz Emre Bol'a konuşan Alves'i, kendisi gibi futbolcu olan kardeşini ziyareti esnasında yakaladık. Antalya kampının çok iyi geçtiğini ve çok ağır antrenmanlar yaptıklarını söyleyen Alves çarpıcı açıklamalar yaptı:

Ofansif futbolu seviyorum
Ersun Yanal'dan çok etkilendim. İlk kez onun gibi biriyle çalışıyorum. İstatistik ve antrenman bilimine önem veriyor. Çok güçlü bir mantalitesi var. Ofansif futbolu, atak olmayı seviyor. İyi futbol izlettirmek istiyor. Bu mantaliteyi ben de seviyorum.

Üç kuşak futbolcuyuz
Üç kardeşim var. Julio Alves, Beşiktaş'ta oynadı. Diğer kardeşim de futbolcu, babam futbolcu, dedem futbolcu.. Üç jenerasyon futbolcuyuz.

Şampiyonluk elbette önemli
Şampiyon olmayı çok istiyorum. Gelecek sene ne olacağı değil, önemli olan bu sezon şampiyonluğu kazanmak. Şampiyon olamazsam ama Avrupa Kupaları'nda oynarsam kulüp tarihinin bir parçası olamam. Bu tarihin bir parçası olmak için, şampiyon olmalıyım.

G.Saray zorlar
Ligde şampiyonluk için büyük bir rekabet var. Deplasman maçları zor geçecek. G.Saray ve Beşiktaş'ın bizi çok zorlayacağını düşünüyorum. Beşiktaş eski sezonlara göre bu sezon daha güçlü..

Emre etkiliyor
Türkiye'de en beğendiğim oyuncu Emre Belözoğlu. Lider bir oyuncu, onun kalitesinden etkileniyorum. İyi bir kaptan, insan ve oyuncu olarak çok seviyorum kendisini. Ben de lider bir oyuncuyum. Volkan ile Egemen, güçlü ve büyük karakterler. Türk futbolcularıyla ilgili olumlu düşünüyorum.

İstanbul farklı
Cristiano RonaldoTürkiye'yi iyi tanıyor ve biliyor. G.Saray-R.Madrid maçı öncesi ziyaret ettik. Bir gün Ronaldo'yu Türkiye'de görebiliriz. İstanbul futbol oynamak için müthiş bir şehir. Avrupa'da böyle bir şehir bulamazsınız. Buradaki büyülü atmosfere ilgisiz kalamaz. Bana 'Bir gün Türkiye'de oynayabilirim' dedi.

Drogba inanılmaz bitirici
Bana herkes sorardı, "En zor marke ettiğin futbolcu kim?" diye. Bu soruya hep Drogba cevabını verdim. Hızlı, güçlü zıplıyor ve inanılmaz bitirici. Odaklanman lazım. Defans oyuncuları hücumculara göre daha iyi olmalı.

Çok çalışmalılar!
Aslında rakiplerle aramızda çok büyük puan farkı yok. Bizi geçmek istiyorsa bizden daha çok çalışmalılar

Haberin Devamı

Gözler Caner Erkin'de

Caner'in menajeri Batur Altıparmak, "İtalya ve İngiltere'den izleyen çok ama isim veremem" dedi. Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını cevaplayan menajer Altıparmak, "Spekülasyonlara itibar edilmesin. F.Bahçe'nin sözleşmesi biten bir oyuncuya ocak ayında imza attırdığını görmedim. Volkan'da da böyle olmuştur, Mert'te de. Hepsinde öncelik F.Bahçe'nin olacaktır" diye konuştu.

Haberin Devamı

F.Bahçe taraftarına Yargıtay kararını bile unutturdu!

Avrupa ve dünya futboluna son yıllarda damga vuran Bayern Münih, hazırlık maçında Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımına karşı 3-0 kaybederken maçı izleyen Türk izleyicilerin gözü iki transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Kevin Kampl'ın üzerindeydi.

Karşılaşmada güzel bir futbol ortaya koyan Kevin Kampl, Fenerbahçeli taraftarlardan tam not aldı. Sarı lacivertli taraftarlar ve dünyanın her kesimindeki futbol taraftarlar sosyal medyada ve forumlarda yaptıkları yorumlarda Kevin Kampl'ın müthiş bir oyuncu olduğunu savundular. Hatta Fenerbahçeli taraftarlar 'keşke alsaydık' diye yönetime sitem ettiler.

Takımı 3-0 kazanan Kevin Kampl bir asist yaptı. Gol atma başarısı gösteremeyen yıldız futbolcu 76. dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı.

Öte yandan maç sonunda açıklamalarda bulunan Kampl, ''Penaltı kaçırdığım için üzgünüm. Ama yine de benim ve takımım adına çok başarılı bir gündü. Dünyanın en iyi takımına karşı kazandığımız için mutluyuz. 3-0 kazanmayı tamamen hak ettik.'' ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ ÇOK DAHA ZOR!

Sarı lacivertli yönetim Kampl hakkında çıkan transfer haberlerini yalanlasa da Aykut Kocaman döneminde ve Ersun Yanal'ın ilk geldiğinde oyuncu ile ilgilendiği biliniyor. Ancak özellikle Yargıtay kararından sonra sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'nin bu transferi gerçekleştirmesi çok zor görünüyor. Öyle ki oyuncu ile ilgilenen kulüpler arasında İngiltere'den Arsenal var ve hatta bu takımlara Bayern Münih'in bile eklenme ihtimali bulunuyor.

KAMPL ADA'YI İSTİYOR!

Sloven oyuncu ise Arsenal iddiaları hakkında geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hayalinde İngiltere'nin olduğunu belirtti.

Kampl yaptığı açıklamada, ''İngiltere ve Londra eşsiz bir yer. Arsenal'i çok seviyorum ve futbol tarzlarına bayılıyorum. Onların maçlarını izliyorum ve kendimi onlarla oynuyormuş gibi hayaller kuruyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

İşte Kampl hakkında yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

''Kampl, Bayern Münih'e gider.''

''Fenerbahçe, Kampl'ı istiyor mu hala? Adam bugün Bayern'in gündemine geldi resmen.''

''Kevin Kampl gelecek''

''Sezon sonu 3 kesin olmakla beraber bazı scouting transferi bekliyorum Fenerbahçe'den. Diego - Kampl - Mane 3'lüsü olasıdır.''

''Şu Salzburg çok iyi takım. Fener maçında da belliydi. Keşke Kampl'ı alsaydık.''

''Maçı stadta izledim. Salzburg gerçekten güzel oynadı ama Bayern hiç asılmadı maça. Kevin Kampl, Fenerbahçe'ye gelse çok güzel olurdu. Müthiş bir oyuncu.''

''Fenerbahçe Kampl'ı almamakla kötü etti.''

''Kampl penaltı kaçırdı ama müthiş oynadı.''

Haberin Devamı

Galatasaray'a Gökhan müjdesi

Haberin Devamı

Wes'in peşinde

Amerika'ya çağırdı

Antalya ikna etmeye çalışıyor

Antalya ikna etmeye çalışıyor

Dany engelini aşamayan Galatasaray, Amrabat'ı da gönderilecekler arasına koyarken Antalyaspor bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Amrabat'ın, takımdan ayrılmaya sıcak bakmamasına rağmen Antalyasporlu yöneticilerin, Faslı oyuncuyu ikna etmenin yollarını aradığı belirtiliyor.

Amerika'ya çağırdı

Futbolun efsane isimlerinden Thierry Henry, Drogba'yı Amerika'ya davet etti. ABD Futbol Ligi'nde New York Red Bulss forması giyen Fransız yıldız, "Drogba, ABD'ye futbol oynamaya gelirse bu ligin geleceği açısından çok önemli bir fırsat olur" dedi. Sabah gazetesine konuşan Henry, sarı-kırmızılı takıma kaybettikleri UEFA Kupası'yla ilgili ise, "O gün bütün Galatasaray takımı bizden iyi oynadı ve kupayı hak ettiler" dedi.

Wes'in peşinde
Milan'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Seedorf'un, milli takımdan arkadaşını almak için harekete geçtiği ifade edildi

Milan'da görevine son verilen Allegri'nin koltuğuna oturan Seedorf'un ilk isteği Sneijder oldu. Serie A'da şu an 11. sırada olan kırmızısiyahlılarda transfer harekatı başlarken La Gazzetta dello Sport, Seedorf'un, Galatasaray forması giyen vatandaşını istediğini iddia etti.

İnter'de forma giymişti
Seedorf'un Sneijder'i çok beğendiği ve girişimlere başladığı belirtildi. Sneijder, İnter'de 2009-2013 arasında forma giymiş ve 2010'da Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmıştı. Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmeyin Wesley Sneijder'in Milan'a ne diyeceği merak konusu...

Galatasaray'a Gökhan müjdesi
Sarı-kırmızılı ekibin gündeminden hiç düşmeyen isimler arasında yer alan Gökhan İnler'in bu defa İstanbul'a çok yakın olduğu ifade edildi

Ara transferde geleceğe yatırım amaçlı dört oyuncu alan Galatasaray, bir de nokta atışı yapmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir Gökhan İnler'le ilgilenen ancak şartların bir türlü oluşmaması nedeniyle bu ilgisini ertelemek zorunda olan sarı-kırmızılı ekibin, beklediği haber Napoli'den geldi. Jorginho'yu kadrosuna katmak isteyen İtalyan ekibin, kasasını güçlendirmek için Gökhan İnler'i satmaya karar verdiği bildirildi. Daha önce 15 milyon euro gibi fahiş bir bonservis ücreti isteyen Napoli'nin bu defa 12 milyon euro'ya kadar düştüğü belirtiliyor. Buna karşılık Galatasaray'ın işi yine de çok kolay değil. Zira Borussia Dortmund ve Liverpool da 29 yaşındaki ön libero ile yakından ilgileniyor.

Mancini'nin listesinde
Galatasaray'ın, teknik direktör Mancini'nin yıllardır yakından takip ettiği ve her daim listesinde yer alan oyuncuyu, yıllık 3.5 milyon euro teklif ederek ikna etmeye çalışacağı belirtiliyor. Öte yandan Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti daha önce Galatasaray ile ilgili sorular üzerine, "Direkt olarak bir görüşmemiz olmadı ama bizim de kulağımıza çalınan bazı şeyler var. Galatasaray, Gökhan ile ilgileniyorsa iyi bir teklif yapmalı" diyerek transfere yeşil ışık yakmıştı.

Lescott yoksa Zaccardo var

Hunt, Türkiye'de oynamak istiyor

'Hayır' demem

Bilic'e Krancjar tepkisi

Lescott yoksa Zaccardo var

Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda stoper arayışlarına hız verdi. Sivok'un beklenmedik sakatlığı nedeniyle savunmaya takviyeye öncelik veren Beşiktaş yönetimi, Joleon Lescott ve Cristan Zaccardo'dan birini bitirecek. Önceliğini 31 yaşındaki İngiliz yıldız Lescott'a veren siyah-beyazlılar, Zaccardo'nun da peşini bırakmıyor. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, her konuda anlaştığı Zaccardo'yu İstanbul'a getirmek için Başkan Fikret Orman'ı ikna etmeye çalışıyor. Orman, yarına kadar Lescott'ın beklenmesi konusunda Çebi'den izin isterken, Bilic'in alınması için rapor verdiği Rogulj veya Maloca'ya ise sıcak bakmıyor. Yarın Lescott'ta yaşanacak gelişmelerin ardından 1.5 yıllığına yıllık 900 bin euro garanti paraya anlaşılan 32 yaşındaki İtalyan stoperin İstanbul'a geliş tarihi netleşecek.

Hunt, Türkiye'de oynamak istiyor
Kara Kartal'ın transfer gündeminde yer alan Aaron Hunt'ın, Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Kara Kartal’ın transfer gündeminde yer alan Almanya Bundesliga ekibi Werder Bremen’in 27 yaşındaki orta alan oyuncusu Aaron Hunt’ın, Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Yeşil-Beyazlılar’dan ayrılmak istediği öğrenilen deneyimli futbolcunun, eşinin Türk olması sebebiyle talipleri arasında yer alan Çin ekiplerini reddettiği ve Beşiktaş’a sıcak baktığı öğrenildi.

'Hayır' demem
Teknik direktör Bilic, yöneticilerin "Batalla'yı ister misin" sorusunu, "İstediğim stoper alınırsa, olur" diye yanıtladı

Siyah-beyazlı yönetim, Bursaspor'un sorunlu yıldızı Batalla'yı yeniden gündemine aldı. Siyah-beyazlı yöneticilerin teknik direktör Bilic'e, Batalla'ya önerdi. Hırvat hocanın, "Batalla'yı ister misin?" sorusuna cevabı, "Önceliğim stoper. İstediğim stoperi alırsanız hayır demem. Seve seve kabul ederim" oldu. Bunun üzerine yönetim Batalla için maliyet hesapları yapmaya başladı. Arjantinli yıldızla da temasa geçilirken; Batalla'nın menajeri ile Antalya'da bir görüşme yapıldığı belirtildi. Bursa'nın istediği yüksek bonserviste ise pazarlıklar sürüyor.

Bilic'e Krancjar tepkisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, önceki gün düzenlediği basın toplantısında QPR'da forma giyen Niko Krancjar ismini gündeme getirince; Ada'dan acil cevap geldi. QPR menajeri Harry Redknapp, "O, kesinlikle fantastik bir oyuncu. Niko'nun bizden ayrılırsa Premier Lig'e gideceğini biliyorum" diyerek; Bilic'in istemesi durumunda bile Krancjar'ı alamayacağını ima etti.